13Syytä

13 syytä miksi olen sinkku ( osa 2)

Moikka moi,

Juhannus joka tuli ja meni aikoja sitten  on tunnetusti kesäheilojen, sekä taikojen aikaa. Jonkin sortin perinteen mukaan tytön tulisi kerätä Juhannusaattona seitsemään eri kukkalajia ja pistää kyseiset kukkaset tyynyn alla sekä olla puhumatta seuraavaan aamuun asti. Tänä Juhannuksena mun tyynyn alle ei ilmestynyt  näitä kukkasia, sillä siitepöly ei kauhean tervetullutta mun sänkyyn sekä mun juhannusriennot suuntautui tällä kertaa Helsingin yöhön. Kaikista näistä alkuhöpötyksistä voi varmaankin päätellä että meitsi tulee viilettämään tämän kesän sinkkuna ja siihen mulla on 13 oikein hyvää syytä miksi asia on just näin:

1. Salilla käynti on ilmeisesti monelle miehelle tosi iso "turn on" naisessa. Mä käyn kyllä salilla ja lasken sen harrastukseksi, sillä mun käyminen on säännöllistä. Yleensä mulla on tapana lisä lause " mutta treenatessa mä näytän aivan räpiköivältä sopulilta" , ettei jäbylille ehdi muodostumaan kuvaa upeasta sportti muikkelista jota mä en todellakaan ole! 

2. Mä nauran kuin räkättirastas. 

3. Hyvä ruoka on suurta rakkautta ja se on yks syy miksi mä käyn salilla.

4. Mä olen koomisten / nolojen tilanteiden kruunaamaton kuningatar ! Usko tai älä mutta mulle sattuu ja tapahtuu koko ajan hupaisia sekä ei-niin -hupaisia- juttuja, jotka usein miten mä otan huumorilla vastaan jolloin nolous häviää. 

5. Mun sanavalinnat on aika hersyviä ja lennokkaita puhekielessä. 

6. Mun asenne goals on olla #girlboss sekä olla niskan päällä omissa asioissa, sillä henkisesti vahvana naisena mä en enään  siedä jos joku yrittää kontrolloida mun elämää yms .Kantapään kautta tuli tämäkin asia opittua.

7. Mä tahdon tehdä mun intohimoja intohimolla ja panostaa niihin, sillä intohimot on elämänsuola kuten mulle on kirjoittaminen sekä uuden oppiminen. Tätä elämää me eletään vaan kerran, joten itsensä ja omien intohimojensa unohtaminen olisi silkkaa vääryyttä.

8. Mulla ei ole oikeastaan kauheata kiirettä " löytää jotakuta mun viereen kyhnöttämään " vaan sitten joskus tulevaisuudessa, kun tulee aloitettua uusi seurustelusuhde mä toivon sen suhteen olevan jotain aitoa ja täynnä tunnetta. ( Robin, mäkin tarviin jotain aitoa T. Vilma )

9. Kaverit on parhaita ihan aikuisten oikeasti, sillä seurustelu suhteita tulee ja menee ihmisillä x määrä elämänsä aikana, mutta ne jotka pysyy, kuuntelee, tukee sekä tuntee sut parhaiten  on kaverit. 

10.Mä rakastan pyöräilyä mun koti kaupungissa meikittömänä urheilutrikoissa ja punainen tuulitakki päällä  " hiippailua " ( Yes, I know looking so HOTHOTHOT) 

 11) Mulla on huono englanti

12) Valmistuin lukiosta joka oli tyttövoittoinen...

13) ja pääsin yliopistossa linjalle jonka opiskelijoista 70 prossaa on naisia, jep jep.

Mihin kohtaan sä samaistuit eniten? Ja hei huomioithan, että tämä postaus on huumorilla maustettu :))

<3lla VILMA 

ps. Mä inffoilen uusista postauksista yleensä somessa etenkin IG:ssä, joka löytyy nimellä @vilmalinen ( linkki myös kuvausboksissa) 

Snapchatissa mun sisältö on lähinnä hauskoja stooreja ja vilautuksia mun arjesta, @vilppi