So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Bucket list 2017

CIAO,

Musta on oikeesti tosi ihanaa, että vuosi 2016 alkaa olemaan paketissa tässä muutaman viikon päästä. Yleensä tässä kohtaa vuotta mulle iskee "nääh ei ole mitään tapahtunut "-fiilis, mutta jotenkin jostain aivonystyröistä kaivautuu todella iso kasa muistoja.On oikeesti tosi kreisä ajatella että saman vuoden aikana mä tanssin wanhat, täytin 18 , istuin yo-salissa, tanssin ammattilais teoksessa, kävin Kanarialla ja olin kaksi kuukautta kesätöissä sekä tietty paljon muuta.

ANYWAY

nyt ainakaan ei ole vielä tarkoitus muistella menneitä vaan tehdä bucket list vuodelle 2017! Ajattelin että kivan uuden säväyksen tähän bucket listi systeemiin toisi se, että listaan teille 17 kohtaa jotka mä haluisin toteuttaa ens vuoden puolella, joten lets start:

1 Mediadiplomi ja arvosana tavoite:

- Mulla on eräs aika kunnianhimoinen kirjoitus idea mun media diplomiin jonka haluan toteuttaa. Syy miksi diplomi on tässä melkeen heti kärkeen on se, että mun piti aloittaa kyseinen projekti köh köh syyslomalla. Mulla on myös melko korkea arvosana tavoite ja olisi niin huippua jos mä pystyn saavuttamaan sen. Välillä pitää heittää rimaa vähän korkealle.

2 Yksin / ilman vanhempia matkustaminen ulkomaille

Tää on ehkäpä jokaisen aikuistuvan ihmisolennon toivo no niin se on munkin! Ei tarvitse enempää selittää ymmärrätte kyllä!

3 Päivä jolloin käytin pelkästään korkokenkiä

Mä olen jotenkin tosi kipuherkkä ka mä todella haluisin oppia siitä pois. Mä myös rakastan sitä tunnetta kun saan mun pituuteen pari lisä senttiä mukaan, mutta jalkoja ei ole ikäväkyllä ei luotu korkokengät jalassa. Ehkäpä mun pitäis alkaa harjoittelemaan tätä projektia paksupohajsilla korkkareilla?

4 Täydellisen ruokakuvan ottaminen

- Ruokakuvat well..ei ainakaan ole mun huippu osaamista ja oon välillä ihan äimänä kun jotkut keksii niin siistei kuvakulmia ruuasta. 

5 Hyvä ja ajassa pitävä lukusuunitelma 

- Tällä hetkellä mä en oota järin innolla kevään ylppäreitä ja ou jes päivä jolloin mä laadin lukusuunitelman vaan lähestyy ihan koko ajan ja liian nopeasti. Ylppärit, menkää pois!

6 Se oikea mekko

- Mulla on pyörinyt jo väri vaihtoehtoja milessä liittyen mun ylppäri mekkoon. Mä en halua kuitenkaan paljastaa niitä, mutta mallina oon ajatellut hieman yli polven menevää helmaa ja tyyliltään sellainen tyylikäs 50-luku.

7 Rohkaistu

- Mä haluisin rohkeampi. Mä haluisn oppia pois tavasta johon oon jumittunut ja aina vatvon no mitä noi muut ajatelee..esimerkiksi mä haluisin tosi paljon laittaa kevyesti gingerin-väristä sävytettä mun hiuksiin kun nää mun hiukset on ihan luomut nytten. 

8 Kirjatoukka

-  Ennen mä rakastin lukemista tosi paljon, mutta sitten lukion aikana se vain jäi. Nyt joululomalla mä haluisin lukea ja rentoutua jonkun hyvän, mutta kevyen kirjan ääressä. Ehdotuksia?

9  Hanki töitä

- Mä olen tehnyt jonkin verran töitä lukion aikana, mutta ne on olleet ns keikkaluonteisia. Nyt kuitenkin olis tosi kiva, kun koulu virallisesti loppuu tammikuussa niiin että mun päivät täyttyis jostain muusta kuin yo-lukemisesta ja onhan se oma raha oikeesti tosi mukava juttu. 

10 Opiskelupaikka

- Mä olen hakemassa tulevana keväänä ekana yhteen Turun yliopiston humanistiseen tiedekuntaan ja olis tosi jännää päästä kyseiselle linjalle sisään, sillä se tietäisi muuttoa omilleen Turkuun ja erittäin mielenkiintoista opiskelua. 

11 Opettele tai ainakin maistele punaviiniiä

Mä en jostain oudosta syystä ole uskaltanut edes maistaa punaviiniä. Musta se haju ja maku on jotenkin tosi outo, mutta jos legenda 30 maistelukerrasta pitää paikkansa niin eiköhän musta tule ihan punaviini naisia ens vuoden aikana!

12 Osta uudet lakanat 

Mun kodinlaitto aka pesänranennusvietti on herännyt! Yht äkkiä kaikki lautaset, lakanat ja tyynyliinat näytti ihan super ihanilta sekä jotenkin niiiin tarpelisilta. Mä olen haaveillut uusista lakanoista jo jonkin aikaa. Ehkä jonain päivänä mä löydän itseni Ikean kassajonosta uudet lakanat kädessä.

13 Suomi-retki

- Musta olisi tosi vapauttavaa ostaa just edellis päivänä vaikka liput Onnibussiin ja huristaa ympäri Suomea. Kesälä tietty tälläinen maakunta matkailu kannattaa, kun suomalaiset kaupungit herää kukkaansa ( jos ei siis sada kaatamalla koko kesää).

14 Kunnollinen kuntosali rytmi

- Mä olen kuluneen vuoden aikana innostunut käymään kuntosalilla ja nyt viimeset pari kuukautta käynyt 2-3 kertaa viikossa treeanaamassa. Mutta mulla on niin sanotusti vielä petrattavaa, että salille tulee oikeasti lähdettyä eikä laiskottelu vedä puoleensa. En olis ikinä uskonut että sali treenaaminen on oikeesti kivaa.

15 Päiväkirja

- Mä olin aivan jäätävä päiväkirjan kirjoittamisen fani yläasteella, mutta mun harmikseni tämä kyseinen harrastus kuihtui pois lukion aikana. On tosi harmi ettei lukio ajasta löydy henkilökohtaista tekstiä vaan on vain muistoa. Tää taito on elvytettävä.

16 Lava lavalla lavalle-mania

-  Jos rakastat esiintymistä niin tiedät minkälaiset energiat lavalta saa! Mä haluisin löytää tulevan vuoden aikana jonkin jutun josta voi päästä esiintymään taas. Mä kaipaan lavalle pääsyä tosi paljon.

17 Ruuanlaitto taito

Kun tämä itsenäsityminen alkaa olemaan mulla enemmän tai vähemmän ajankohtaista niin .. jepäiti mä alan ottaa ja treenaamaan sun vinkkejä enemmän keittiössä!

<3LLA VILMA