So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

VilppiGoesToTurku

Itsenäistyminen

Kun on löytänyt uuden kylpypyyhkeen elefantti kuviolla kotikaupunkinsa K-marketista sekä saanut tietää tämän kuun loput työvuorot sekä laskenut tulevat bruttopalkat ja laittanut uuden alelöytö sängyn tilaukseen oikeasta huonekalukaupasta saa mun mielestä todeta että kyllä itsenäistyminen jännittää, mutta erittäin hyvällä tavalla. Välillä mä huomaan kuinka mun ajatukset harhailee ihan oudoissa ja uusissa asioissa kuten siivousvälineissä, vispilöissä ja siinä kuinka organisoin pyykin pesun viikkosiivous päivään sitten syksyllä tai siis jo syyskuussa. Musta tuntuu että on hirveästi uusia juttuja ja paljon muistettavaa vaikka suurin osa näistä jutuista on ennaltaan tuttuja, mutta kun ne kaikki " romahtaa " kokonaan omalle vastuulle, niin kyseiset uusi-vanha-kyllä-mä-tän-oikeasti-osaa-äiti -jutut tuntuu ihan vierailta sekä uusilta. 

Itsenäistyminen on oikeasti tosi cool juttu ja varsinkin kun se tapahtuu vähän pakon kautta, kuten mun kohdalla opiskelupaikan saamisen kautta. Nyt kun mä olen puolentoista viikon verran prosessoinut ajatusta omilleen muutosta ( toivottavasti) miniyksiöön niin pikkuinen alku kauhistus on muuttunut siihen että mä olen ihan totaalisen liekeissä omilleen muutosta, koska mä saa oman huomeen / asunnon ( ollaan mun siskon kanssa jaettu toooosi pitkään sama huone), mä pääse sisustamaan kyseisen kopperon oman näköiseksi, aikuisten taidot kuten ruuan laitto kehittyy ja tästä lähtien mä todellakin tulen olemaan RuisRockissa koska majoitus löytyy omasta takaa! 

Mulla on siis jo kylpypyyhe, pari käsipyyhettä, mummolta saatu synttärilahja astiasto muumimukeineen, kaulin, piirakkavuoka, pussilakanat ja henkareita. Kohta mulla on vaaterekki, keittiötarvikkeet ja toivottavasti asunto : YO-kylän yksiö. I really hope that. 

Mä olen alkanut nauttimaan ihan hirmuisesti siitä että pääsee muuttamaan omilleen 

Mä olen myös itkenyt

Pohtinut

Ja hyväksynyt sen että tässä kohtaa alkaa mun aikuisen Vilman elämä 

Sekä yrittänyt elää tätä kesää täysillä.

<3lla VILMA

Tägillä #VilppiGoesToTurku voi seurata mun itsenäistymistä 

Mua voi seurata myös somen puolella jos kiinnostaa kuka täällä tekstien takan on taikka mun Turkuun muuttaminen fiiliksineen sekä hankintoineen. Ja tietty jos asappia tietoa blogin päivittelystä :)

ANYWAY mun somet on:

Instagram: @vilmalinen ( ig-linkki on myös tuossa sivupalkissa)

Snapchat: @vilppi ( mun realisten puoli huumorilla höystettynä, kuulemma mun MyStoryt on saannut ihmiset nauramaan)

Ps, Mielipide oman kodin tavara hankintojen esittely jossain vaiheessa?