Joulukuun suosikit

Moikka,

ja erittäin hyvää alkanutta uutta vuotta 2017! Mulla on jostakin ihmeen syystä tosi helpottunut tästä vuoden vaihteesta, sillä nätisti sanottuna mun vuosi 2016 oli aika kiumurainen sekä mutkikas. Mun vuosi 2017 on lähtenyt melko hyvin käyntiin, sillä mä olen saanut "eliminoitua " historian kirjaa eli mä olen aloittanut kevään yo-kirjoituksiin lukemisen ja  pysynyt lukusuunnitelmassa ( ainakin nyt pari päivää). Mä kävin myös vilkuilemassa hissan vanhoja yo-kokeita ja well ne kyllä lisäsi mulle motivaatiota lukea, sillä kyseiset kysymykset vaikutti ensi-silmäyksellä niiin laajoilta.

Joulukuun aikana mulle kertyi kivasti uusia sekä vanhoja suosikkeja. Tällä kertaa mun suosikit oli kaikki kauneus painotteisia mikä on aika outoa ja uutta mulle sillä mä en todellakaan ole mikään " hei-tiedän-kaiken-kauneus-jutuista"-tyttö. Pidemmittä puheitta laitetaan suosikit esittelyyn :)

Joululahjaksi saatu Iberon meikkisieni. Oon tykännyt tosi paljon siitä miten tällä pystyy levittämään meikkivoidetta.! Ultimate suosikki Garnierin naaman- ja meikin puhdistusvesi! Tykkään tuotteesta sillä se jättää ihanan kevyen olon naamaan. Välillä mä pyyhkäsen tällä naaman ennen kun alan meikkaamaan. Lapsuuden tuoksu, se paras tuoksu. Äiti osti pitkästä aikaa tätä ihanaa shampoota! Tästäkin tulee lapsuuden huulirasvat mieleen jotka maistui ja tuoksui hyvältä. Ihan yks lemppareista The Body Shopilta. I love..-sarjan Mangon tuoksuinen vartalovoide jota mä olen käyttänyt satunnaisesti muutaman vuoden ajan. Suosittelen laittamaan suihkun jälkeen ja juuri ennen ku alkaa nukkumaan.

<3lla VILMA

PS! osa tuotteista oli saatu joululahjaksi, joten iso KIIITOS vielä.

comments powered by Disqus