Kesäkuun lempparit: raha ja säästäminen

Moikkamoi,

Mulla on pikkuinen tovi päässyt vierähtämään.. tai no jos nyt suoraan puhutaan niin useampi kuukausi siitä, kun viimeksi esettelin mun lemppareita. Muistaakseni silloin nämä lempparit oli enemmän pitkä aikaisia lemppareita, kuin "kuukauden lemppareita" joita monet esittelee somessa. 

( Jos haluat lukea vain mun lemppareista etkä tätä " moraalista / pohdiskelevaa osuutta" skippaa pikkusen alaspäin :)! )

Pikkuisen vielä rahasta, kuluttamisesta ja materialismista ennen kuin aloitetaan varsinaiset lemapparit :). Faktahan on se, että jokainen meistä saa kuluttaa rahat niin kuin haluaa ja tarpeelliseksi näkee. Mun tuntipalkka on tällä hetkelllä kuitenkin alle 10e mikä on sinsä ihan ok, sillä mulla ei ole kalliitten latinan kielisten arvosanojen lisäksi muuta koulutusta. Kuitenkin salimaksun, matkakortti maksun, puhelinlaskun ja spotify laskun jälkeen rahaa jää x- määrä, joka mahdollistaa mulle tällä hetkellä ostosten tekemistä ja elämistä kuten ulkona syömistä yms. 

Näistä kuluista huolimatta mä tein itselleni säästösuunnitlman sillä rehellisesti sanottuna tästä elämästä ei koskaan tiedä ja on viisautta sekä taidokasta osata säästää näin hullussa kulutushysterian maailmassa jossa me tällä hetkellä eletään. Mä olen oikeastaan aika ylpeä siitä, että mulla on säästösuunnitelma sekä nettipankkiin valmiiksi ohjelmoidut rahasummat jotka sujahtaa oikealta tililtä mun säästötilille. Mä tiedän myö että pystyn säästämään sillä muutama vuosi sitten säästin puolet mun Maltan kielimatkasta itse synttärilahjojen ja kesätöiden kautta. Kyllä kannatti, silläs se matka oli yksi parhaimmista.

Syy miksi mä halusin avata hieman taustoja on se, etten mä missään nimessä halua luoda itsestäni shoppailuhullun kuvaa tänne somen puolelle, vaikka muoti on erityisen lähellä sydäntä niin kuin muutkin ns tyttöjen jutut. Mä haluan edelleen painottaa täällä blogin puolella edullisiin valintoihin, alelöytöihin ja säästämiseen, sillä jokainen tuote jonka mä esittelen tänään on omalla rahalla ostettu. 

Anyway, nyt lemppareihin

UNELMA KENGÄT:

Mun on pitänyt hankkia jo jonkin aikaa uudet hyvät kengät, joilla voi tehdä pidepiäkin kävelyitä kesä stadissa. Mä löysin nämä kyseiset ihanuudet ihan sattumalta tänään sunnutaina, kun oltiin perheen kesken etsimässä uusia kenkiä mun veljelle. Pieni hetki meni kun "annoin itselleni luvan " sovittaa kyseisiä popoja. No pienen kävely rundin jälkeen mä en vaan voinut jättää ihananuuksia kaupan hyllyle.Ehdoton plussa näissä kengissä on juuri tuo pinkki väri ja se että ne on ultra kevyet sekä tuntuu hyvältä jalassa. Jos mun kavereilta kysyttäisiin niin nämä kengät olis just niin vilmamaiset. 

Adidas Neon ( jog) : 40e

SUOMALAISTA:

Mun äidillä on ollut tosi pitkään ollut tämä Marimekon toisiksi pienin pussukka lomapakkona käytössä, kunnes se tuli elämänsä päähän ja yllätettiin äiti äitienpäivänä uudella. Tästä mä sain myös idean, että kyseinen lompakko voisi toimia mullakin hyvin ja olisi " kätevä baarissa " ( jeps, näin viisaits ajatuksia mulla liikkuu välillä tuolla korvien sisällä.) Tuokokuussa kun kävin Marimekonliikkeessä hakemassa äidille lahjaa mä huomasin kyseisen kuosin, ja rakastihin siihen. Aivan ihana sekä tyylikäs ja niiin vilmamainen taas jälleen. Tokana palkkapäivänä mä sitten ostin tämän ihanuuden ja tunsin itseni hieman enemmän suomalaiseksi :D

Marimekko 14,95e 

YLIOPPILAAN MEIKIT:

Yleensä mulla kuluu jotkut perus meikit, kuten ripsari ja meikkivoide tieyssä ajassa loppuun.Ja tietysti tällä kertaa niiden loppuminen osui yo-juhlien alle. Mua kyllä aika ajaoin meikkiostoksilla kirpaisi heiluttaa kortin lähimaksua ja näpytellä tunnuslukua. Mutta onhan nyt ainakin meikit hankittuna kesälle ja sain just sen värisen huulipunan kun oli ajatellut mekon kanssa. Mä halusin huulipunan joka kestäisi koko päivän tai ainakin juhlallisuudet ja jostain ihmeestä mä muistin kuinka vloggaaja Mariieveronica oli suositellut Rimmelin kaksiosaista huulimeikkiä, joka on niin pysyvä että ei oikein tahdahdo edes lähteä meikinputsaajalla. Hassua tästä tekee sen, että kyseisestä videon näkemisestä on varmaan vuosi taikka enemmön. Huulipuna oli oikeasti tosi hyvä, pitävä ja vaativa levittää niin kuin videossa oltiin todettu.

Muita meikkilemppareita tällä hetkellä on

NYX:in Setting Spray 10e

Rimmelin #insta Fix and Matte- puuteri n. 8e

Rimmelin Provocalips n. 11e

RIKOTUT MAMMAT:

Yhdessä vaiheessa mä vihasin ei ihonmyöntäsiä farkkuja ja vannoin teini myrskyissä, kuinka mä en siis ikinä laita leveälahkeisia farkkuja jalkaan. No mitä kävi? Vilma kasvoi, tuli ikää ja leveä lahkeiset farkut tuli muotiin. En mä kylläkään tänä päivänäkään laittaisi sellaisia 2000-luvun alun kauhu farkkuja jalkaan mistään hinnasta. Mutta jos nyt jokunen sana täytyy sanoa näistä ihanuuksista...Aluksi mä en muistanut minkälaiset farkut mä olin tilannut HM:n netti alesta ja kun mä avasin paketin olin että ai kauheeta. Sitten mä sovitin käärin lahkeet ja katsoin peiliin ja totesin mielessäni kylläpä on coolit farkut. Mä oon kehitellyt jo monen tyylisiä asuja näitten poksyjen ympärille.. ;)

Näillä lemppareilla tällä kertaa, heinäkuussa toivottavasti hieman kesäisemmillä lemppareilla !

<3lla VILMA

comments powered by Disqus