ajatuksia

Kevät 2017 inspiraatio

Moikka moi,

Mä voisin melkeen väittää, että luovuus on mulle iso elämää sekä mun minä-kuvaa. Mulle luovuus on herkistymistä ja pohdiskelua sekä myös tunteiden purkamista. Vaikka luovuus tulisikin geeneistä, kuten mulla niin se tarvitsee opettelua, harjoittelua ja työskentelyä eli inspiroitumista. 

Mun inspiraatio elää sykleissä ja välillä mulla on tosi kuivia kausia niin, kuin täältä blogin puolelta voi huomata postaus tahdin perusteella. Yleensä kuivat kaudet ärsyttää mua ihan helkkaristi ja tulee tosi turhautunut olo, mutta onneksi kyseiset kaudet on ohi meneviä. Niin kuin arvata saattaa vastaavasti kuivalle kaudelle on oma vastakohtansa eli mega inspiraatio kaudet.

Tän postauksen ideana on se, että mä jaan teille mitkä ilmiöt / asiat ja ketkä henkilöt mua inspiroi tällä hetkellä kun mennään kohti kesää 2017.

Skam-mania:

Skam siellä, tuolla ja täällä mutta onhan se hyvä jos totta puhutaan. Ihan älyttömän hyvä käsikirjoitus, loisto näyttelijä valinnat ja reallistisuus. Musta on niin super siistiä, että Skamissa hahmot on eri kokosia, eri näkösiä ja erilaisia kuin missään muussa sarjassa. Iso plussa on myös se, että Skam-tytöt eivät herää meikattuina. Mun ehdoton  suosikki hahmo on Noora, mutta Eskild on äärettömän hauska. 

Salitreenit:

Ennen lukiota mä treenasin tanssia parhaimmillaan 4x90min sekä lisäksi vielä ison produktion harjoitukset jotka veivät lähes koko lauantai iltapäivän puolen vuoden ajan. Lukion aikana mä en ole kauheasti liikkunut ja ihme ja kumma mun paino ei ole mitenkään superisti heitellyt kuin muutamalla kilolla. Kuitenkin syksyllä 2016 mä yo-stressin myötä humasin löytäväni itseni kuntosalilta. Nyt mä oon ihan koukussa salitreeniin ja mun on pakko päästä salille kolme kertaa viikossa vähintään vaikka mun treenaus omasta mielestä muistuttaa lähinnä räpiköivää sopulia.

Elämäni kesä 2014:

Mun tähän astisessa elämässä parasta on ollut ehdottomasti kesä 2014, jolloin mä pääsin peruskoulusta ja tunsin ensimmäistä kertaa olevani elossa. Tosiaan tuona kesänä mä olin 16 ja lähdin kolmeksi viikoksi Maltalle kielimatkalle. Kyseiselle matkalle lähtö on ollut yks mun elämän parhaimmista päätöksistä, sillä niin oudolta kuin se kuulostaa mä unohdin ajantajun täysin Maltalla mikä oli tosi ihanaa. Tuona kesänä tapahtui myös ikäviä asioita sekä kauniita asioita, mutta ne kuuluu vaan mun päiväkirjalle ja mulle. Toki 16v ja 19v Vilman maailma on muuttunut sekä kypsynyt kolmessa vuodessa, mutta se mikä just tossa kesässä inspiroi on se vapaus ja nuoruus. Mä toivon että tästä kesästä tulee ikimuistoinen.

Hyvä musiikki:

Ketä nyt hyvä musiikki ei inspiroisi taikka saisi hyvälle tuulle? Tällä hetkellä oon kuunnellut tosi paljon

Sannin SANNI-albumia

 Selena Gomezin Revival-albumi

La la land - soundtrack 

Virolaisen laulajan Iiriksen kappaleet: Tigerhead, Glimmering ja Chinaberry

Ansel Elgort (Kyllä, The Fault In Our Stars -jäbä ) : Thief- kappale 

Zara Larsson feat Clean bandit: Symphony 

SAARA: Supperpowers

Antti Tuisku: Rahan takia

Noah Cyrus: Make me ( cry) Marshmello remix / akustinen versio

Katy Perry: Part of me

Coachella-kuvat:

Jeps, voitte vain kuvitella kuinka paljon olen selannut Instagramista toisten Coachella kuvia ja ettinyt pukeutumis inspiraatiota kesään, festareille sekä ihan muuten vaan. Varsinkin Ferrangi siskosten ( Chiera, Valentina ja Francesca ) " taidonnäytteet " Coachellassa on ihan mun lemppareita. 

Pisamat:

Nykyään mä tykkään tosi paljon pisamista, jotka puhkeaa joka kevät mun kasvoille ja pysyy siellä noin syyskuun loppuun asti. Pisamat on siitä kivat, että ne on tai ei ole ihmisellä. Joo, toki ne voi meikata, mutta feikki on aina feikki. Tää kevät on kuitenkin vasta ensimmäinen kevät jolloin mä tykkään näistä pilkuista mun silmien alla, poskien vieressä, nenässsä ja huulissa. ( Kyllä, huulissa).

Ulrikke Falch eli Skam-Vilden näyttelijä:

Ulrikke Falch on mun ehdoton uusi asenne-goals-muidu! Siis huhhuh kuinka hyvällä tavalla rohkea nuori nainen Ulrikke on mm omassa Instagramissa. Ulrikke on jotenkin tosi hyvällä häpeilemätön sekä kyseenalaistava " vitseissään " ja kannanotoissa joita julkaisee somessaan. 

Lastenhoito työnä:

Mä olen toiminut nyt kaksi vuotta lastenhoitajana eräälle suomalaiselle säätiölle, joka on tosi arvostettu yleisellätasolla. Musta on ollut niin ihanaa olla lasten kanssa, pelailla ja leikkiä näin yo-lukuputken jälkeen sekä myös pääsykoeluvun lomassa. Lastenhoito on ollut kyllä tosi opettavaista ja antoisaa. Mä oon näiden kahden vuoden aikana tavannut pääosin niin valloittavia lapsia, että sydän ihan sulaa. Tottakai lastenhoidossa on omat miinus puolensa ja se on mulla ainakin se, ettei ole työkavereita. Nyt kuitenkin toukokuun alkupuolella lastenhoito jää mun osalta melko minimiin, sillä on aika lähteä haastamaan itseään sekä kasvattamaan CV:tä. Uudet tuulet tekee varmasti hyvää.

näin tällä kertaa,

<3lla VILMA

Ps. mistä sä inspiroidut???

comments powered by Disqus