So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

VilppiGoesToTurku

Kohta mä muutan!

Tää on varmaan sitä kuuluisaa aikuistumista, kun aika valuu valonnopeudella kalenterin sivuja pitkin niin nopeasti, että tänää puolipiovisenä sunnuntaina mä pystyn laskemaan jo sormilla kuinka monta päivää on mun, kämppiksen ja asunnon ensi kohtaamiseen.

Kun mä pari viikkoa sitten sain kyseisen asuntotarjouksen pettymys oli melko iso, sillä mä olin toivonut miniyksiötä eri puolelta Aurajokea. Pienen google maps seikkailun jälkeen ärsytys kasvoi ennestään, sillä asunto oli parisen kilometriä kaupeampana, kuin toivottu asunto. Ei tarvittu kuin kymmenen minuutin pyörämatka asemalta kotiin, niin mun mieli oli täsyin muuttunut ja kerroin mun  äidille " että nyt oon saanut asuntotarjouksen ..solusta".

Googlettelun, pohjakuvan tarkastelun ja uuden Google Maps seikkailun jälkeen asuinalue vaikutti ihan täysosumalta. Kyseinen alue on samalla puolella jokea kuin Turun tori ja muistaakseni noin 5km torista ulospäin. Kyseinen asuinalue on luonnonläheinen sekä perheiden suosimaa aluetta. Myös bussipysäkit molempiin suuntiin löytyy aivan parin miinutin kävelymatkan päästä sekä mun lähikauppakin on alle 1km päästä asunnosta, mikä on tosi hyvä ja iso plussa. 

Mutta tosiaan mä muutan kahden henkilön soluun, mikä on oikeastaan tosi kiva ( ainakin nyt vielä :D ), sillä mun huone on lähes saman kokoinen kuin koko miniyksiö olisi ollut yksinään. Oman huoneen lisäksi tietysti on keittiö / yhteinen tila sekä vessa joka luo elintilaa ympärille, eikä tarvitse nyhvätä yksin pienessä kopissa. Asunnon koko on siis 50 neliötä mikä on varmasti sopiva kahdelle :)

Mä olen ajatellut jonkin verran just solu asioita ja tullut siihen loppu tulokseem, että suurin osa opiskelijoista Suomessa sekä maailmalla asuu solussa taikka jakaa jonkun kanssa huoneen. Tämän ajatuksen löytämisen jälkeen mua ei enään harmittanut ajatus solusta ollenkaa, vaan otan solussa asumisen ihan kokemuksen kautta ja kasvattavana kokemuksena. 

Ootko sä muuttamassa soluu? Tai onko sulla kokemuksia solusta?

<3lla VILMA

Seuraa toki mua somessa johon inffoon uusista postauksista ja jaan elämää ei niin vakavalla otteella:

INSTAGRAM: vilmalinen

SNAPCHAT: vilppi

PS. Kansikuvan talo on Tallinnasta, mutta väri on sama kuin mun tulevassa kodissa.