So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Lämpöni, lempeni, nuoruutein

Pari päivää sitten eli viime lauantaina se vihdoin tapahtui nimittäin lakkiaiset. Lakitus oli just meidän vuosikurssin näköinen, tuntuinen ja henkinen sillä kyseinen tilaisuus oli melko rempseä lukuunottamatta rehtorin nimien lukemista. Kyseinen juhla täyttyi tunteista, naurusta, tömistyksistä, hurraa-huudoista ja menosta joka tehtiin pilke silmäkulmassa. Tietysti juhlallisuuksiin kuuluu omat pakolliset laulun luikautukset ja esitykset, jotka mun mielestä sujahti hyvin kokonaiskuvaan. Meillä lakitetuilla oli yllätys esitys aivan lakkiaisten lopussa nimittäin omaisille esitettävä Nuoruus tango. Koko esitys tuli yllätyksenä omaisille, sillä käsiohjelman mukaan juhlan viimeinen ohjelmanumero olisi ollut Maamme-laulu,mutta orkesteri alkoikin soittamaan Nuoruus tangon alkua, jolloin me ylioppilaat käännyttiin kohti yleisöä ja laulettiin kyseinen kappale.Siinä kun tarkastelin yleisöä niin kyseinen tango osui ja upposi omaisiin, niin että kyyneleet täytti monen silmät ja niin täyttyi myös mun silmät heti tokan lauseen jälkeen. Siinä sitten lauloin joka toisen lauseen tästä tangosta kun kyyneleet yritti ryöpytä ulos silmistä. 

"Ei ole muuta antaa 

Kuin tämä nuoruutein

Sulle sen tahdon kantaa

En ota itsellein"

Kotona tuli sitten syötyä tosi hyvin ja rupateltua sukulaisten, perhetuttavien ja omien ystävien kanssa mikä oli ihanaa. Sää onneksi suosi täällä pääkaupunkiseudulla koko päivän ajan ( paitsi yöllä oli tosi kylmä.) Ja niin kuin arvata saattaa illalla me suunnattiin tyttöjen kanssa Helsingin yöhön / aamun ja tanssittiin ihan kreisisti. Kotiin mä tulin noin kuuden aikaan aamulla ja nukahdin 06.15, jolloin tuli 24h siitä kun olin herännyt juhlapäivään. 

Syksy pelottaa mua jonkin verran mutta siitä joskus toisten,sillä nyt mä haluan elää parhaan kesän ikinä mun kavereiden kanssa, jotka on ihan huippuja. 

<3lla VILMA