So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

abi

Sirkus lähtee pellet jää

Moikka,

Eilinen taisi olla mun elämäni yksi onnellisimmista päivistä, sillä mulla oli vihdoin penkkarit! Ai että tätä penkkaripäivää mä ja me kaikki Kalliosta oltiin odotettu niin paljon. Kyllä kannatti, sillä se ilon, onnellisuuden ja kiitollisuuden tunne jonka ainakin mä koin niin on jotain niin sellaista jonka mä tulen muistamaan koko loppu iän. Aika kliseinen lause, mutta niin totta kun olla ja voi. 

Mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että Helsinki on paras penkkari kaupunki, sillä rekkareitti jonka penkkareiden aikana ajetaan on niin nätti ja aivan Helsingin " historiallista " ydinkeskustaa, esimerkiksi  Bulevardi ja Esplanadi kuuluivat meidän reittiin. Rekkojen ja abien määrä yllätti mut sekä suurimman osan kavereista, sillä rekkoja viiletti Helsingin katuja pitkin ainakin 100kpl ja meitä abeja puolestaan oli Helsingin Sanomien mukaan 3 900 kpl. Katsojien määrästä mä en tiedä, mutta niitä oli aivan jäätävästi ympäri rekkareittiä. 

Meidän koululla on omat penkkari perinteet jotka kuuluvat kyseisen aamupäivän ohjelmaan. Aluksi on abien aamunavaus jossa abit laulaa Taiteilijaa elämää ja Pois Kalliossa. Biisit niin sanotusti viittaavat meidän kouluun, sillä lukio on Helsingin Kalliossa siajaitseva erityistehtävän saannut ilmaisutaidon lukio. Tuntu ihanalta laula näitä ja varsinkin Pois Kalliosta tuli multa niin ulkomuistista että joo on tultu vähän kuunneltua ennakkoon kyseistä biisiä :D 

"Olen ollut täällä pitkään,
aivan liian pitkään...

Päästäkää minut pois kalliosta,
viekää vaikka maalle, kalliolle kukkulalle.
Päästäkää minut pois kalliosta,
pornokauppiaan* poikakin myy kultaa Euroopassa
".

Aamunavauksen jälkeen meillä oli ruoka jonka jälkeen ehdittiin räpsimään jonkin verran kuvia kavareiden kanssa ennen seuraavaa ohjelmanumeroa. Päivän toinen show oli abien opebiisit, jotka ovat siis biisejä kuten Kohta sataa, mutta sanat on muutettu X opettajalle sopivaksi. Biisit ovat abien kunnianosoitus ja kiitos opeja kohtaan. Shown jälkeen oli rekkoihin kanto ja mä pääsin kivasti kolmen ykkösen sekä mun ryhmäohjaajan / varareksin kantamana kantamana rekkaan kamujen luo, jotka hurrasi kun huomasivat että varareksi kantaa mua. 

Rekka-ajelu strattasi noin klo 12 koulun pihasta ja yhdessä meidän rekoista oli Ilta-Sanomien toimittaja tekemässä livestreamausta koko ajelun ajan. Kaikki Helsingin rekat kokoontuivat Ullanlinna lähelle ( en nyt muista tarkkaan  :D) ja siitä lähdettiin vaille klo 13 liikkeelle kohti Esplanadia. 

Niin kuin äskön kerroin jo se kokemus jonka rekasta sai oli aivan mieletön. Kokemus oli jotenkin tosi unenomainen. Onneksi mä pääsin Kallioon. 

Illalla tietysti me lähdettiin juhlistamaan kavereiden kanssa Helsingin yöhön penkkareita, mutta se mikä tapahtuu Helsingin yössä jääköön Helsingin yöhön ;)

<3lla VILMA

-------------------------------------------------

KUVAT:

Suurin osa kuvista on meidän vuosikurssin FB-ryhmästä ja kreditit menee:

Vilppu Rantanen 

Sekä myös 

Reginan isälle 

Iida

Roosa

KIITOS !!!

Meidän rekan hieno Pete-lakana pääsi myös lehteen jejje ! ( Viimeinen kuva mä olen ensimmäinen kokonainen tyttö vasemmalta katsoen ) 

Kuvan näet tästä