muoti

Marraskuun suosikit

Moikka,

Mä haluisin esitellä teille mun viimeaikaiset / marraskuun suosikit. Kaikki tuotteet joihin mä olen ihastunut uudestaan on sellaisia tuotteita, jotka on löytynyt mun asusteista ja meikkipussista jo jonkin aikaa. Musta on ihanaa huomata, kuinka osa tuottesita herää aina henkiin  joksikin aikaa ja tulee osaksi mun sen hetkistä arkipukeutumista. Pienet asuste vaihtelut tuo mun mielestä ihanaa vaihtelua just arkipukeutumiseen ja tekee siitä mielenkiintoista. 

1) Ensimmäisessä kuvassa on tämän hetken suurimmat koru-lempparit eli sormukset! Itse tykkään tuoda jotakin särmää asuihin juuri asusteiden kautta ja no sormukset on siihen yksi hyvä ratkasu: tarvittaessa todella yksinkertaiset, mutta toisaalta sormet voi koristaa niin näyttävästi kuin haluaa. 

2) Mun ehdottomat viime aikojen meikki suosikit on kuvassa näkyvät huulituoteet. Molemmilla tuotteilla saa luotua kivan loppu säväyksen  kasvoille: joko nopeasti persikan sävyä tai melko dramaattista punaista riippuen päivän moodista. 

3) Myös ihanana yllätyslahjana saatu O.N.E- kello on ollut lähes joka päiväisessä käytössä ja tuonut mukavaa särmää asuihin. Kello on oikeasti tosi kätevä niin asusteena kuin itse kellona. 

<3lla VILMA

PS! Kuvia klikkaamalla näet tuotetiedot ja kuvat suurempana. Pus och kram! !

Edessä olevat sormukset ovat HM vuoden 2016 Coachella -mallistosta . Takana oleva sormus on kirpparilta löydetty. Lumenen Lip perfecting balm sävyssä nro 1  Full of light / valon kaunotar sekä Nyx:in soft matte lip cream sävyssä nro 20 Copenhagen O.n.e-merkin lahjaksi saatu kello
comments powered by Disqus