muoti

#ootd päiväkirja: Army bomberi ja uudet kengät

Moikka,

Mun yksi suurimmista intohimoista tai no kiinnostuksen kohteista on muodin seuraaminen ja vaatteitten kanssa "leikkiminen", joten mä ajattelin alkaa pitämään pienimuotoista päiväkirjaa mun pukeutumisesta 

a) Pahan päivän varalta muistan kivan asun

b ) voin joskus mummona katsoa näitä kuvia 

c) jos jotain kiinnostaa miten mä yhdistelen vaatteita

tosin nyt lukulomalla päiväkirja merkintöjä ei järin tule sillä lökärit ja hupparit ovat päässeet kunniaan :D. Mutta toki aina voidaan ottaa takaisin heittoja !

Anyway tänään (11.02.2017) mentiin mun parhaan kaverin kanssa Helsingin keskustaan pyörimään ja purkamaan ajatuksia eilisestä äikän yo-kokeesta. Mulla kyseinen koe meni hyvin ja niin myös kaverilla mikä on tosi kiva juttu. Yleensä mä olen tosi mukavuudenhaluinen talvipukeutumisessa ja oon turvautunut aina samoihin saapikkaisiin sekä takkiin, mutta tänään mä halusin olla ns cool ja pukeutua silleen miten koen itseni hyvännäköiseksi tänään..kaiken lisäksi mulla oli ihan jäätävä himotus päästä käyttämään mun uutta ja ensimmäistä bomber jackettiä.

Kyseinen takkihan on oikeen löytöjen löytö, sillä takin alkuperäinen hinta oli 50e mutta mä ostin sen vaan 14,90e ( !!!!!!!) . Takki on tosin koossa xl joka on kaukana mun oikeesta koosta, mutta jotenkin mä vaan tykästyin takkiin oitis. Mä kutsun kyseistä takkia mun "spuge-vibes-takiksi", sillä siinä on ison koon mukana tuomaa rouheutta , särmää ja väri sopii mulle hyvin. 

Tämän päiväset kengät oli mulle myös kuin unelmien täyttymys, sillä mä en omistanut piiiiiiitkään aikaan nilkkureita. Saapikkaat toki lämmittää enemmän, mutta vaatii aina musta jotenkin tietynlaista pukeutumista. Mun nilkkurit oli myös alelöytö. Mä tykkään myös tosi paljon kenkien väristä.

Pipo : HM 7e

Takki: Cubus 14,90 e

Farkut: Gina Tricot 10e

Kengät: Skopunkten 14,90 e

Kassai; Maltalaisesta rantaka/turistikaupasta 1e

Huivi: Saatu tädiltä, mutta muistaakseni HM

Alla näkyvä paita: saatu äidiltä 

<3lla VILMA

comments powered by Disqus