stressi

Päivät vähenee, peli kovenee: mega stressaava koeviikko

Moikka,

Teistä moni varmasti tietää yksi tämän blogin osa-alueista on mun abivuosi. Joten ajattelin muodostaa näistä postauksista aivan oman sarjansa ja nimetä siihen sisältyvät postaukset nimellä Päivät vähenee, peli kovenee xx, eli jos sua kiinnostaa vain mun kouluun liittyvät jutut taikka toistepäin niin nyt tiedät mitä otsikoita klikkailla / vältellä  :)

Tosiaan tällä hetkellä meillä on koulussa tokan jakson koeviikko ja niinpä mun päivät sisältää melko paljon enkkua, hissaa ja matikkaa. Mulla on kauhea stressi päällä enkä oikeastaan ole koskaan ikinä aikasemmin tuntenut näin pahaa stressiä. Mä kyllä tiedostan mistä stressi johtuu ja työskentelen asian eteen niin paljon kuin pystyn, mutta välillä musta tuntuu että käyn ihan ylikieroksilla eikä mun aivoihin jää yhtään mitään muistiin. Mä olin viime yönä niin stressaantunut että yöunia haittasi polvessa oleva elohiiri, jonka takia pyörin sängyssä ainakin kaksi tuntia etsien asentoa jossa elosiiri ei jyskyttäisi. Asento kokeiluja oli niin monta, etten oikeen muista miten nukahdin. Voin sanoa että oli kokemus kirjoittaa neljä tuntia äikän essettä muutaman tunnin yöunilla. Ihan hyvä siitä esseestä tuli ( tai näin mä ainakin elätän toivoa)

Tämä sama koeviikko on mun lukion toka vika koeviikko. En oikein käsitä miten yht äkkiä aika on valunut tähän pisteetseen, että ollaan menossa kovaa kyytiä kohti kevään 2017 yo-kirjoituksia. Näiden kokeiden jälkeen mulla on vain yksi ainoa velvoite enään Kallion lukiota kohtaan: lakin saaminen yo-juhlassa kesäkuun alussa.

Mä olen pikkasen haikea tällä hetkellä, sillä no rehelleisesti kuinka montaa Kallio kaveria tulen näkemään syksyllä jos pääsen opiskelmaan haluamaani paikkaan tai jos toteutan varasuunnitelman? Ehkä muutamaa?  En oikeasti tiedä. Meidän lukiossa on se hassua, että se alue mistä opiskelijat tulee on laaja. Parhaimmillaan jotkut koulukaverit tulee yli 60-70km (per suunta)  Helsinkiin koulun takia. Toki on kaikki snapit ja wapit, mutta tää on nyt täysin luonnollista olla pikkasen haikea. Kyllä mä muuten olen täysin valmis lähtemään lukiosta ja uusia seikkailuja kohti!

<3LLa VILMA  

comments powered by Disqus