Kirje vuodelta 2014

Let`s face it

Mulla on ollut tosi epänormaalit pari viikkoa oon juossut lääkärissä sekä verikokeissa turhien diaknoosien takia, oon ollut tosi surullinen mutta onneksi oon ollut myös tosi iloinen ja onnellinen. Ensi viikolla alkava loma tulee jotenkin niin tarpeeseen, mutta ennen sitä mun pitäisi hoitaa ehkä miljoona pikku asiaa ja se median diplomin suunitelma valmiiksi opelle, jotta voin aloittaa työstämään sitä lomalla.

Mä sain myös kirjeen itseltäni kahden vuoden takaa. Kirjeessä Vilma 16v kertoo kuinka lukio on alkanut hyvin, mitä odottaa tulevaisuudelta sekä sen kuinka on herännyt lähes joka aamu kouluun klo 06.00. Vilma 16v on haluisi tehdä mediaa ammattinaan, eikä todellakaan hae yliopistoon ja on saanut jonkin verran uusia kavereita koulusta.( Oi niitä aikoja !) Vilma 16v on kirjeessä suloisen lapsellinen, mutta onneksi näin ei enään ole. Kirje ei ollut niin paha taikka kiusallinen lukea, kuin oletin 9lk perusteella. Kahden vuoden takaisesta käsialasta ei tarvitsekkaan sitten puhua...Kirjeestä kuitenkin jää hauska muisto mun muistolaatikkoon :D

Kirjeestä löytyy joitakin tosi hassuja ja hieman turhia havaintoja ympärillä olevasta tilasta , kuten " kynät surisevat koko luokassa ja ympärillä kuuluu naurahduksia " . Vilma kulta tämän kohdan olisit voinut jättää pois ja keskittyä kirjeessä olennaiseen. 

Mä oon ihan hirveesti kiertänyt kauppoja siinä toivossa, että keksisin mun siskolle ja veljelle joululahjat. Mä tahtoisin kovasti antaa jotain sillä mä haluisin päästä paketoimaan nättejä paketteja pukinkonttiin.Onneksi armonaikaa mulla on vielä just viikko jäljellä niin eiköhän nuo joululahjat jotenkin maagisesti ilmesty.

 Ihan pian palataan, sillä sunnuntaiksi tulee uusi postaus! 

<3lla VIlma

ps. onneksi Aurinko tuli moikkaamaan tännään Helsinkiin <3! 

comments powered by Disqus