ruoka

Ruoka on rakkautta

Moi,

tosi pitkästä aikaa! Mä haluisin tulla tässä ylppäristressin keskeltä tulla kertomaan, että mä tykkään ruuasta! Tai no kuka ei nyt tykkäisi anyway mä olen aina pitänyt ruuasta ja joskus kaukaisessa lapsuudessa tää näkyi kehossa ( tai sitten olin liian kömpleö liikkumaan ( tää on ihan eri tarina jonka tulen kertomaan!!) ). Nykyään mä en häpeile syödä esim koulussa niin että tulen kylläiseksi taikka vetää välillä ihan överi herkut. Elämässä kuuluu herkutella ja todellakin nauttia ruuasta, sillä mulle ainakin tähän mennessä ruoka ja aterointi on ollut tapa kokoontua sekä jakaa päivän asioita. 

Kuitenkin mä haluun kertoa teille mun uusista ruokalemppareista liikeelle ja sokerina pohjalla mainita vähän vanhoja mutta kultaisia lemppareita. 

Mä tykäistyin viime kuussa tosi paljon Kampin Torikortteliin eli Kampin 6 kerroksessa olevaan kahvila / ravintolamaailmaan. Mä olen tosin käynnyt vasta yhdessä kahvilassa (mutta tosin kaksi kertaa ). Story-kahvila on nätti, nuorekas, skandinaavinen sekä yksinkertaisen tyylikäs. Tee ja kahvi kummatkin maksaa kolme euroa mikä on niin sanotusti peruskupista paljon, MUTTA kahvilan ikkunat avaavat näkymän Helsingin kattojen ylle. Jopa sadepäivänä Helsinki näytti hyvältä Story:sta! 

il Siciliano ravintola on mulle entuudestaan tuttu, mutta en ollut tilannut sieltä pizzaa ennen kuin mentiin viettämään perheen voimin Isin synttäreitä sinne. Jos yhtään rakastat pizzaa tai mietit että miksi ihmeessä jonkun pitäisi "tuhlata" noin 15euroa pelkkään pizzaa käy testaamassa kyseisen raflan pizzat. Mä yllätyin tosi positiivisesti, sillä pizzat oli tosi visuaalisia, maukkaita ja isoja ( niin isoja että mä jolla on pohjaton vatsa jouduin ottamaan pizzanjämät kotiin). 

Sitten ihan yksittäisiin tuotteisiin... Mä nappasin aivan sattumalta Rautatientorin K-marketista Mana merkkisen mehun, ja ai että oli hyvää! Mehu oli maultaan omena ja mustaherukka joten se oli maultaan tosi kirpee joka yllätti mut, mutta tosin vain hyvällä tavalla! Pullo mehua taisi maksaa noin 2e, joten kyseessä mun kohdalla taitaa olla hemmottelutuote.

Seuraavaksi vähän vanhoja lemppareita...

Mä en ole pitkään aikaan käynyt Picnic:kissä, mutta heidän salaatti se itsekasattava salaatti on mun yksi all-time-lemppareista. Yleensä mä otan lohisalaatin sillä kala on hyväksi ja meillä ei himasa syödä järin kalaa. Yks mikä ontosi kiva lisä siinä salaatissa on kylkeen tuleva leipä ja että se on kooltaan iso.

 Jotta keneltäkään ei jää huomioimatta, että pizza on mun lempiruoka niin puhutaan vähän vielä Vapianosta. Hyvät pizzat ja pastat vähän hinnat noussut mikä on harmi tai no meille opiskelijoille muutaman lantin nosto voi olla merkittävä. Mun Vapiano lemppari on Pepperoni / Salamipizza ja pestopasta kummatkin mun mielestä kympin pintaan! Harmi vain että Vapiano löytyy ainoastaan Helsingistä. ( Vink vink: esim Tallinnassa on melko lähellä Viru-keskusta Vapiano, jossa pizza on noin 5e , mutta vedestä joutuu maksamaa. Silti helppo ja hyvä jos haluaa Talinnassa syödä hyvin mutta edullisesti !) 

Tälläistä tällä kertaa ja ihan pian ensi kertaa .. ;)

<3lla VILMA

comments powered by Disqus