Himmee Mikael Gabriel ja musasuosikit

Moikka,

mä tosiaan sain ihan yllättäen mummolta lipun Mikael Gabrielin Himmee-kiertueen "ensi-iltaan" Joensuuhun, kun olin mummolla käymässä pari viikonloppua sitten. 

(Voi Mikael)

Mä en ole ollut mikään MG:n musan suurin fani tai edes fani (yllätys yllätys) ennen kun näin  Vain elämää kauden, jossa MG esitti mun mielestä tosi tyylikkäästi omat, uudet ja freesit tulkinnat suomalaisista hiteistä. Mun mielestä MG pääsee ja pääsi myös keikalla jotenkin elementtiinsä just näiden Vain elämää biisien aikana. MG oman tyylinen taiteelinenote ja rohkeus muokata (Vain elämää) biisejä tuo näiden hittijen tarinat nyky nuorison tasolle. (Ainoo miinus oli mun mielestä MG veto Anna Puun biisistä Kaunis päivä, sillä no se on yksi mun all time lemppareista ja odotin siltä jotenkin tosi paljon. Puun biisissä on tosi hyvä teksti).

Himmee-kiertue sisälsi siis sekä MG täysin omaa ja Vain elämää-tuotantoa. Välispiikit olivat tietsti biisien teemoihin sopivia, muttei liian suunniteltuja. Keikalla tuli MG läsnäolosta hyvin kotoisa olo. MG ja hänen himmeetä keikkaa oli ilo katsoa sillä hänen silmistä paistoi täysin vilpitön onnellisuus ja kiitollisuus. Suosittelen jos tykkäät MG tai haluat muuten vaan kuulla live-musaa :)

Mä olen myös tässä tammikuun aikana pitänyt pientä listaa biiseistä sekä albumeista, joita on tullut kuunneltua ahkerasti tässä viime aikoina. Mun tammikuun "musamakuun" mahtuu niin uusia suosikkeja kuin vanhoja lemppareita. Ja jotenkin just noilla vanhoilla lemppareilla mä oon saannut piristettyy mun soittolistoja, sillä jotenkin mä en ole viime aikoina saannut kauheasti poimittua uutta musaa listoille (kun ei ole vain järin kolahtanut.) No anyway muutamat vanhat yläaste ajan levy-lempparit teki ihan terää tähän tammikuuhun!

Albumit:

Teenage dream - Katy Perry 

Origin of love - MIKA

BIISIT:

Make me cry - Noah Cyrus

Elefantin paino - Ellinoora

Mä hiihdän - Antti Tuisku

Shape of you - Ed Sheeran

Castele on the Hill - Ed Sheeran

Oo se kun oot - Sanni ft. Paperi T

I would like - Zara Larsson

Emily - MIKA

Sola - Becky G

Ku Kanye Kanyee - Sanni feat. Cheek

Parvekkeella - Ida Paul ja Kalle Lindroth

Shout out to My EX - Little Mix

Touch - Little Mix

Sä jätät jäljen - Paperi T

Näin tällä kertaa,

- Vilma

ps. En ole näin huono kuvaa mitä kansikuva antaa ymmärtää, mutta sanotaanko näin kun pituutta on huikeet 167cm ja "miljoonat" fanitytöt hyppii edessä niin haasetta riittää :DD

comments powered by Disqus