So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

aloitusblogi

Tyttö nimeltä Vilma ja sen blogi

Moikka,

Mä haluan aivan ensiksi myöntää, etten oikeen tiedä miten näistä aloitusblogeista / avausblogeista selvitään. Faktahan on se että olen pitänyt joskus aikasemmin "blogia" , mutta se kariutui ( onneksi) moneen juttuun. Tosin kirjoittamista mä olen harrastanut 7lk asti ihan aktiivisesti, mutta tosin runon ja lyriikan muodossa. 

Mutta nyt tapahtuu muutos ja lähen kirjoittamaan tätä blogia postaus postaukselta aivan alusta. Tästä tää lähtee, joten on ehkäpä hyvä tietää..

Kuka mä olen?

Tosiaan mun nimi on Vilma ja tällä hetkellä vietän mun abivuoden vikoja kuukausia eräässä Helsinkiläisessä lukiossa. Tällä hetkellä mun harrastukset on tämän blogin pitäminen ja kuntosalilla käynti, mutta lukion alkuun mennessä mulle oli kertynyt yli 10 harrastusvuotta tanssia ja kuvataidetta viitisen harrastusvuotta. Lyhyesti sanottuna tykkään taiteesta mielettömästi.Mä olen haaveilun puolestapuhuja, salainen paheeni on tv-sarja Pretty little liars sekä Wikipedia ja Fazerin Suomi-suklaa on mun totaalinen lemppari suklaa. Toivon että jonain päivänä jaksan kävellä koko vuorokauden korkokengillä,matkustan mahdollisimman paljon, opiskelen ja viisastun. Kaikista näistä huolimatta rakastan pukeutumista ja #ootd-kuvien metsästämistä Instagramista joka on mun suosikki some. Hiuksia omistan kolmen ihmisen edestä ja kavareilla on tapana sanoa että olen hauska ja tosi vilmamainen. 

MItä tämä blogi tulee pitämään sisällään?

Tehdään vielä toinenkin juttu selväksi heti tähän alkuun: mulla on korvien välissä juttu nimeltä lukihäiriö ja tasoltaan se on keskivaikea. Tiedän, että joitakin ihmisä ottaa tunteisiin jos pilkut ei ole tekstissä kohdallaan, joten jos koet suunnatonta mielenrauhan järkkymistä pilkkuvirheistä meidän on tässä kohtaa hyvä sanoa hyvästit. 

Tämä blogi tulee olemaan katsaus mun tämän hetkiseen elämään, tuntemuksiin abivuodesta, kuulumis-postauksia ja mielipidekirjoitusmaisia ajatukia tästä maailmasta sekä siitä mitä on elää nuoren naisen elämää 2010-luvulla. Mä toivon että esimerkiksi mun postaukset abivuodesta helpottaa nuorempia lukiolaisia, herätän keskustelua naistenoikeuksista ja pystyn jakamaan paloja mun maailmasta niin paljon kuin mahdollista.

Mulla on jo paljon eri postaus ideoita mielessä ja aiheita on ihan laidasta laitaan, ( sillä mä myöskin haen vähän tyyliä ja suuntaa miten ja mistä haluan kirjoittaa) !

Ensi kertaan,

<3LLa VILMA

---------------------------------------------------------------------------

ps. Mä olen ja olen ollut parina viime viikkona niin innoissani tästä uudesta So-Up-blogialustasta ja tästä mahdollisuudesta olla osa So-Upia <3 <3 Jippii kaikki on aivan kohta valmista!