Tyyliin riittää mielikuvitus

Moikka moi,

Suurin osa meistä varmasti diggailee bloggajia / vloggaajia, jotka esittelee kauden tuotteita sekä omia lemppareita.Mäkin tykkään lukea ja katsoa niitä sekä hakea inspiraatiota omaan pukeutumiseen vaikka en mikään tyylitaituri ole ( vielä ainakaan ).Kyseisissä postuksissa on täysin sama idea kuin muotilehdissä, jossa mallit esittelee törkeen kalliita vaatteita, kenkijä ja asusteita. Tarkoituksena ei ole saada lukija ostamaan muotilehden tuhottoman kalliita sukkija, aurinkolaseja ja pikkareita vaan saada hänet inspiroitumaan. Mä en ole nyt ihan sata prossaa varma onko asia just näin, mutta tää on mun tapa lukea muotilehtijä ja blogeja sekä katsoa videota. Toki jos on kyseessä yhteistyö jonkun ns " normaali / kohtuu / vähän kalliimman" brändin kanssa vaikka vlogissa, niin on tarkoitus saada katsoja ostamaan. 

 Ei varmaan  liene kenellekkään salaisuus, että some maailmassa pyörii ihan  jäätävät rahat nykyään niin Suomessa mutta varsinkin ulkomailla. Faktahan on se, että jokainen saa käyttää miten haluaa, mutta se mikä on järkevää onkin toinen juttu. Ei varmaankaan ole järin fiksua tai edes filmaattista maksaa 200 dollaria kasmirsukista. 

Anyway, mua kyllä välillä puuduttaa se miten varsinkin blogi / insta / vlogi -maailmassa on tarve esitellä tuotteita ja olla kuin huutomerkki " hei kato mulla on näin paljon rahaa ". Mun mielestä on paljon kiinnostavampaa jos joku esittelee miten kirpparivaatteista taikka alelöydöistä saa tyrmäävän #ootd, kuin se että joku pörähti kauppaan 15 minuutiksi ja poistui kolmen ostoskassin kanssa pois, sillä faktahan on se että suurin osa meistä kokoaa omat asut ja tyylit alelöydöistä, kohtuuhintaisista ja aarteista ( joidenkan rikki menemistä yritetään estää keinolla millä hyvänsä.) Esimerkiksi mulla kuvassa oleva ootd koostuu seuraavista palasista:

Bomberi: Cubus, maksoin 15e 

Huivi: Saatu Intiasta

Laukku: Mago n 10e

Farkut: Vero Moda n. 25e

Kengät: Skupuken 20e

Alla näkyvä paita on äidin vanha

Sanoisin että mun asu on mukiin menevä ja onnistunut, eikä sen kokonaishinta ole mikään kreisi.Mun kanta on siis se että tyylikkyyttä pystyy pitää yllä matalemmalla budjetilla,kun jaksaa vaan puljata, leikkiä ja pelata vaatteilla tarpeeksi niin kyllä tyyli alkaa loksashtamaan paikoilleen. Mielikuvitus on kuitenkin hyvä kaveri kun asuja suunnittelee, trust me! Musta olisi ihana alkaa jakaa silloin tällöin mun ootd -juttui ja just sillä viballa ettei kaikesta tarvitse maksaa maltaita. 

 Musta tuntuu ja varmaan aika läheltä liippaa jos totean että on yhtä monta tapaa arvostaa vaatteita sekä niihin käytettyä rahaa, kuin on pukeutujia.

Mä halusin avata vähän mun ajatuksia pukeutumisesta tänne blogin puolelle, ( en tosin tiedä kuinka järkevästi tuli :D) sillä fashion is my seacret passion.

<3lla VILMA

ps. seuraavassa postauksessa mä tuun puhuu vähän mun lemppareista tällä samalla idealla, so see you soon! 

comments powered by Disqus