höpötyksiä

Vähän erilainen kesäloma

Moikka moi,

Aluksi pakko sanoa, että ompa ollut mielettömän ihana sää tässä nyt muutaman päivän ajan. Mä olen yrittänyt nauttia säästä niin paljon kuin mahdollista, kuten lukenut ulkona, käynnyt kävelemässä lenkkejä ja ihan vaan nauttinut Arskasta. Mullahan nyt abina on ollut "kesä loma ", joka alkoi kirjoitusten jälkeen. No varsinaista loma lomaa nää kuukaudet ei ole ollut ( yllätys yllätys), sillä just pääsykoe kirjaa on pitänyt ahmia hyvällä tahdilla, lastenhoidossa ( siis mun nykyisessä työssä) on riittänyt töitä, hurahdin kuntosaliin ja sain yhden kolme miinuksen enku  kurssikokeesta joka meinasi kaataa mun valmistumisen eli mun kesä lomaa on kuulunut myös kolmen päivän kurssisuoritus pienessä alkoholin vaikutuksessa.

Mutta kurssi meni läpi ja musta tulee ylioppilas ihan justiinsa! 

Mun yo-päivän #ootd on ollut mielen tasolla valmis jo hyvän aikaa, mutta lähes kaikki palaset puuttuu vielä konkreettisesti. Mulla kuitenkin roikkuu se pääpalanen eli mekko tossa ihan vieressä ja ai että kun se on nätti sekä niin mun tyylinen. Mekon tilasin tosiaan Zalandolta ja merkiltään se on Chi Chi London. Mä en kuitenkaan halua näyttää sitä täällä, koska mun mielestä just tollaisten isojen päivien mekot täytyy pitää yllärinä melko lähelle the päivää. Sen verran voin sanoa, että mekko on sini valkoinen ja kengät tulee olemaan mustat. 

Mun kesä loma alkaa siis olemaan justiinsa purkissa ja lusittu, sillä ens viikosta alkaen mun arkea rytmittää hamppareiden pyörittely. Musta on vähän jännää aloittaa uusi työ, mutta samalla kivaa että pääsee uusiin haasteisiin sekä rytmiä arkeen. Mua on välllä kylläkin kuumotellut toi töiden alku, sillä " ala " on mulle ihan uusi, niinpä mä oon myös nähnyt unta ja kauhuskenaarioita jossa syttyy rasvapalo ja mä tunaroin jotain ihan mennen tullen. 

Mutta nyt mun pitää lähtee vielä lähtee lapsenvahdiksi,

<3lla VILMA

ps.

OOTD:

Mekko: Hm Tukholma, ale hinta noin 5e

Paita: New Yorker, hinta noin 6e

Farkkutakki: Citymarket ( vuonna naggelo ja muussi) 10e

Tennarit: Hm, hinta 10e

Reppu: Kirppari, hinta 3e

Aurinkolasit: Stocmanin oma merkki A+more, hinta 15e ( Hullareilta) 

comments powered by Disqus