myday

Viimeinen tiistai ( My Day 24.01)

Moikka,

Mä päätin toteuttaa tälläsen MyDay:n mun lukion VIKAN kokonaisen kouluviikon kunniaksi. Mun lukio "uran " viimeinen tiistai meni näin...

KLO: 07:15 - 07:30: Herääminen, torkutus ja sängystä ylös kapuaminen. Tosiaan ennen abivuotta mä en ymmärtänyt yhtään torkutuksen taikaa ja hyötyä. Nykyään mä torkutan lähinnä joka aamu. 

KLO 07:30-8:00: Mun aamupala ei koskaan eikä varmaan koskaan tule olemaan järin esteettistä katsottavaa taikka bloggaaja tyylinen, sillä ihan unenpöpperössä ainakaan mun visuaalinen silmä ei vielä huippukunnossa. Toisaalta aamiainen on vaan aamiainen ja mun "pääteesi" on syödä tukevasti että jaksan lounaaseen asti eli klo 11 asti! Fun fact mä olen aina syönnyt arkisin luonaan klo 11 since 2005, kun alotin koulun ( eli mun koululounaan aika ei ole koskaan muuttunut :D ).

KLO: 08:00 - 08:40: Mun perus aamutoimiin kuuluu aamupalan lisäksi meikkaaminen, sängyn petaaminen ja joskus ( eli tosi harvoin ) laitan mun hiuksia mitenkään kummallisemmin kuin harjaamalla läpi. 

KLO 08:45- 9:35: Koulumatka kolmen kulkuvälineen kombolla eli bussilla, junalla ja sporalla ( eli ratikka, raitiovaunu) 

KLO: 9:45-13:15: Koulua.  Tiistaisin mulla oli aina kahta kieltä eli enkkua ja espanjaa. Aurinko alkaa paistamaan koulupäivän loppupuolella mikä saa ihanan kevät fiilikset päälle ja hymyn huulille. 

KlO: 13:15 - 14:30 : Monen mutkan kutta pääsen kotiin välipalalle sekä taas jälleen lukemaan (jes )

KLO 14:30-16.30: Syön välipalaa, autan iskää hieman lakana pyykissä sekä vaihdan kavereitten kanssa viestejä tulevista penkkareista. Intoudun myös etsimään kesä-ja osa-aikais töitä ja saan myös väsättyä muutaman hakemuksen menemään. Mä en ole vielä kehitellyt penkkariasua, mutta enköhän mä joitain keksi ( onneksi meidän koululla eiole teemaa ). Suunnittelin myös vähän blogiaiheita tulevalle kuukaudelle. 

Klo: 16:40-18:45: Lukemista... ( ei kommentoitavaa) 

Klo: 19:30 -20:15 : Lähdin salille treenamaan ja ehdin treenata tuon 45min. Harmmillista että treenissä ei tullut sitä ihanaa tunnetta kun pääse oikein kunnolla hikoilemaan, sillä jonot laitteisiin oli aikamoiset sekä mua painoi väsymys. No perjantaina uudestaan koittamaan miten lähteen!

KLO: 20:45 - 00:00: Syön ruokaa kun kotiudun salilta. Ruuan jälkeen ei tapahdu enään mitään ihmeellistä. 

 JEE, tälläinen oli mun tämän viikon tiistai! 

<3lla VILMA

ps, Mun tiistaihin kuului myös paljon Bruno Marsin ja Anna Puun musaa..niistä saa oikeen kevät fiilikset!

comments powered by Disqus