Meillä on ystävien kanssa tapana järjestää kolmen-viiden ruokalajin illallisia säännöllisen epäsäännöllisesti. Syyskuussa keräännyimme noin k… Lue lisää

Joensuussa on ihana kreikkalainen ravintola Kreeta, jossa on tullut käytyä usein syömässä. Muutama ruoka sisältää pitaleivän kanssa juustotah… Lue lisää

Hummus on kikhernetahnaa, joka maustetaan seesaminsiemenistä tehdyllä tahini-tahnalla. Hummus on lähtöisin Libanonista ja sitä käytetään myös… Lue lisää

Erilaisten kotitekoisten säilykkeiden tekeminen on hauskaa ja niitä voi tehdä hyvin ympäri vuoden. Tällä kertaa keittelin ylijäämäpaprikoista… Lue lisää

Lasagne on ollut aina yksi lempiruokiani ja nykyään teen sitä harvemmin, sillä ihan pientä määrää sitä ei kannata tehdä. Valmistan lasagnen o… Lue lisää

  Murea possupata on oikeaa syysruokaa Tein syyskuun alussa lanttu-lihakukkoa ja siitä jäi yli possua kylkenä ja paistina, ehkä joku pa… Lue lisää

  Broileri hautuu meheväksi valkoviinissä ja kuohukermassa Joskus vuosia sitten bongasin ystäväni Terhin blogista mehevän broileriohjee… Lue lisää

  Kesäisessä salaatissa maistuu briejuusto Tämä salaatti on melko vakioruokaa meillä kesäisin, mutta se päätyy vasta nyt blogiin. Tykkä… Lue lisää