Joensuussa on ihana kreikkalainen ravintola Kreeta, jossa on tullut käytyä usein syömässä. Muutama ruoka sisältää pitaleivän kanssa juustotah… Lue lisää

Hummus on kikhernetahnaa, joka maustetaan seesaminsiemenistä tehdyllä tahini-tahnalla. Hummus on lähtöisin Libanonista ja sitä käytetään myös… Lue lisää

Rakastan kurpitsaa ja teen siitä mielelläni erilaisia ruokia. Onneksi kurpitsaa saa kaupoista jo lähes ympäri vuoden, kun vielä muutama vuosi… Lue lisää

Erilaisten kotitekoisten säilykkeiden tekeminen on hauskaa ja niitä voi tehdä hyvin ympäri vuoden. Tällä kertaa keittelin ylijäämäpaprikoista… Lue lisää

  Alkupalaksi nautittu juustoinen salaatti Vietimme rakkaan ystäväni kanssa jo aikoja sitten tyttöjeniltaa ja kokkailin meille herkkuja… Lue lisää

  Focaccia maistuu oliiviöljylle, rosmariinille ja punasipulille Tämä resepti tulee taas reippaat puoli vuotta jälkikäteen, kun tein ma… Lue lisää

  Vispipuuro saa upean värin ja maun tyrnimarjoista Vispipuurokokeilut jatkuvat keittiössäni ja tällä kertaa testiin päätyivät tyrnit,… Lue lisää

  Karjalaiset perinneherkut, vatruskat, voi täyttää myös fetalla ja pinaatilla Oheinen feta-pinaattivatruskoiden resepti on saanut idea… Lue lisää