Karitsaa ja lammasta tulee syötyä lähinnä pääsiäisen seutuun, vaikka se on oikein oivaa ruokaa muulloinkin. Erityisesti karitsa valmistuu hyv… Lue lisää

Tykkään marinoida käyttämäni lihat itse, jolloin saan niihin juuri haluamani maut ja voin välttää turhia lisäaineita. Marinadeihin kannattaa… Lue lisää

Kaikki ystäväni varmasti tietävät, että olen kastike-ihminen. Ra-kas-tan erilaisia kastikkeita ja niitä mieluusti keittelen itsekin. Tällä ke… Lue lisää

  Fetajuusto ja tuoreet yrtit maustavat karitsapullat Pääsiäisenä tuli kokkailtua kotona karitsasta lihapullia, sillä isompaa lammaspal… Lue lisää

Karitsakebab, ratatouillea ja tzatzikia Blogatessa tulee välillä eteen mielenkiintoisia juttuja - viime kuun lopussa tuli nimittäin täyteen… Lue lisää

  Perinteinen pääsiäisen lammasateria Suunnilleen kymmenkunta vuotta meillä on ollut tapana syödä pääsiäisateria jo pitkäperjantaina ai… Lue lisää

  Karitsan sisäfilettä, punaviinikastiketta ja valkosipulikermaperunoita Pääsiäiseenkin sopivaa ruokaa, karitsan sisäfilettä herkullise… Lue lisää