Karitsaa ja lammasta tulee syötyä lähinnä pääsiäisen seutuun, vaikka se on oikein oivaa ruokaa muulloinkin. Erityisesti karitsa valmistuu hyv… Lue lisää

Kaikki ystäväni varmasti tietävät, että olen kastike-ihminen. Ra-kas-tan erilaisia kastikkeita ja niitä mieluusti keittelen itsekin. Tällä ke… Lue lisää

Meillä on ystävien kanssa tapana järjestää kolmen-viiden ruokalajin illallisia säännöllisen epäsäännöllisesti. Syyskuussa keräännyimme noin k… Lue lisää

Joensuussa on ihana kreikkalainen ravintola Kreeta, jossa on tullut käytyä usein syömässä. Muutama ruoka sisältää pitaleivän kanssa juustotah… Lue lisää

Hummus on kikhernetahnaa, joka maustetaan seesaminsiemenistä tehdyllä tahini-tahnalla. Hummus on lähtöisin Libanonista ja sitä käytetään myös… Lue lisää

Erilaisten kotitekoisten säilykkeiden tekeminen on hauskaa ja niitä voi tehdä hyvin ympäri vuoden. Tällä kertaa keittelin ylijäämäpaprikoista… Lue lisää

  Isoäidin juusto maistuu ihanalta melonin kanssa Joensuusta saa polvijärveläistä LiPan juustoa, joka on tehty vanhan georgialaisen res… Lue lisää

  Naudan ulkofileestä syntyy mehevä pihvi, lisukkeena maistuvat kauden kasvikset   Miulle on aina ollut kaikkein haastavinta paistaa… Lue lisää