Pasta carbonara on yksi lempiruoistani. Pasta alla carbonara, suomalaisittain miilunpolttajan pasta, valmistetaan guancialesta, pekonista tai… Lue lisää

Lasagne on ollut aina yksi lempiruokiani ja nykyään teen sitä harvemmin, sillä ihan pientä määrää sitä ei kannata tehdä. Valmistan lasagnen o… Lue lisää

  Broileri hautuu meheväksi valkoviinissä ja kuohukermassa Joskus vuosia sitten bongasin ystäväni Terhin blogista mehevän broileriohjee… Lue lisää

  Nyhtökauraa vegaanisena pastakastikkeena I want to believe -kuva sai nauruhermot kutkuamaan, kun Facebookin Sipsikaljavegaaneissa hai… Lue lisää

  Pekonipastan voi tehdä myös broileripekonista Spaghetti alla carbonara on tunnettu italialainen pastaruoka, joskin se tehdään oikeaop… Lue lisää

  Ruusukaalipasta saa makua pekonista ja fetasta Keväällä iskee aina hillitön himo ruusukaaliin, kun ensimmäiset nyssäkät pikkukaaleja… Lue lisää

  Mausteinen chorizopasta on ihanaa ja nopeaa herkkuruokaa Tähän ruokaan sain idean jo alkutalvesta, kun kokkailimme ystävieni kanssa.… Lue lisää

  Pinaattinen pastakastike maistuu herkulliselta! Pinaatti on kaunis kasvis, jonka tummanvihreät lehdet houkuttelevat shoppailijaa vali… Lue lisää