Kotona leivottu leipä, sämpylät ja rieskat ovat herkullisia ja sellaisia tulee leivottua usein, sillä samalla yleensä saa käytettyä hyödyksee… Lue lisää

  Keikauskakku raparperista Tätä raparperikeikausta tein jo touko-kesäkuussa, kun raparperikausi oli parhaimmillaan. Puskeehan mummolan… Lue lisää

  Vispipuuro saa upean värin ja maun tyrnimarjoista Vispipuurokokeilut jatkuvat keittiössäni ja tällä kertaa testiin päätyivät tyrnit,… Lue lisää

  Karjalaiset perinneherkut, vatruskat, voi täyttää myös fetalla ja pinaatilla Oheinen feta-pinaattivatruskoiden resepti on saanut idea… Lue lisää

Kesän ykkösherku on britakakku! Martoilta tulee aina parhaat jutut ja niinpä tämänkin reseptin pohja on heiltä peräisin (kieliasu on omani)… Lue lisää

  Kesäsalaatti! Mansikkaa ja paikallista juustoa Viimeisen parin vuoden aikana olen päässyt herkuttelemaan useaan otteeseen Polvijärvel… Lue lisää

  Kotoinen mansikkakakku Mansikkakausi alkaa olla käsillä ja niinpä pöytään pitää saada perinteistä mansikkakakkua! Meillä on joka kesä… Lue lisää

  Voikukkamarmeladi maistuu vienosti salmiakille ja on ihanan aromaattista! Tässä keittiössä on innostuttu vuosi vuodelta enemmän villi… Lue lisää