Kun maut, raaka-aineet ja kokkausfiilis on katossaan, ei voi tulla kuin hyvää ruokaa ja uusia innovaatioita! Pyörin viikko sitten kaupassa ja… Lue lisää

Vihdoin onnistuin oikeanlaisen granolaseoksen kanssa! Granola on kuin mysli, mutta paahdettu rapeaksi. Granola on sekoitus pähkinöitä, siemeniä, hiutaleita, marjoja, hedelmiä, rasvaa ja makeutusta. Helppo tehdä itse. Lue lisää

Ruususen puuroista koostettu postaus sai paljon kiitosta (http://so-up.fi/heikkonenkakspistenolla/puurokikkailuja ). Tekstiä kirjoittaessani… Lue lisää

Kuunneltuani päivästä toiseen työpaikalla kollegan reseptejä herkullisiin tuorepuuroihin päätin antaa niille mahdollisuuden. Ja kyllä, ne ova… Lue lisää

Tämä keitto on vähän sellainen, että kanasta ja hyvästä liemestä lähdetään liikkeelle. Mulla jäi maukas liemi talteen kun tein muutama viikko sitten paluun lapsuuteen, tekemällä kanaviillokkia. Keitin silloin kanan ja lientä jäi yli niin, että lorautin loput maitopurkkiin ja pakastin sen. Nyt sulatin liemen mauksi tähän soppaan. Sekaan laitan mitä milloinkin kaapista löytyy. Nyt löytyi juureksia, persiljaa ja tilkka kermaa. Lue lisää

Täytyy todeta, että taas yksi ihana viikonloppu alkaa olla loppusuoralla! Huomenna on hyvä suunnata arkeen  rentoutuneena ja akut ladattuina.… Lue lisää

Nyt elellään jo tiistai-iltaa!  Viime viikonloppuna moni vietteli mahteja Halloweeneja niin aikuisten kuin lastenkin kesken! Itse ajattelin… Lue lisää

Pari viikkoa sitten Jyväskylän vierailullamme katsastimme myös Hygge messut. Hyggeilimme useamman tunnin ja parhaaksi saaliiksi messuilta jäi… Lue lisää