Risotto on kaikille tuttu Italialainen ruoka. Sitä voi myös valmistaa muulla kuin riisillä, esimerkiksi speltillä tai ruisriisillä. Syksyinen… Lue lisää

Miksi kutsutaan sokeritonta, vähärasvaista, gluteenitonta sekä vegaanista raakasuklaabrownieta? -Kompostiksi. Badumtshhh. Heh heh.  Rakas ys… Lue lisää

Hyvä aamiainen aloittaa jokaisen päivän hyvällä mielellä ja vatsa täynnä. Itse olen tykästynyt tuorepuuroaamiaiseen, jonka valmistaminen ei v… Lue lisää

Tästä postauksesta alkaa valtava -ton - ruokien saaga.  Testaan ja kehittelen kotikeittiössäni vinhaa vauhtia jos jonkinmoisia -ton-ruokia, k… Lue lisää

Hyvät viinit ovat elämän pieniä iloja. Istun mielelläni iltaa kotona ja maistelen hyviä viinejä, kuin menen ulos baariin. En ole koskaan ollu… Lue lisää

Usein ryhmissä takerrutaan myös siihen, että joku on lorauttanut kanakastikkeeseensa kermaa tai käyttänyt merisuolaa ruususuolan sijasta - ne ovat kuitenkin niin merkittäviä asioita, että niillä ratkaistaan se, karisevatko kilot vai eivät. Lue lisää

Moikka! Ajattelin tänään kirjoittaa siitä mitä omaan suuhun tulee laitettua viikosta toiseen. Ja selittää hieman miksi syön juuri niitä tuo… Lue lisää

Joulupyhien, loman ja vuodenvaihteen fiiliksiä tiiviissä paketissa. Näillä eväillä jatketaan taas! Lue lisää