Villiruoan käyttö on yksi viime aikojen uusista jutuistani, joka on kulkenut mukana enemmän ja vähemmän vajaan kymmenkunta vuotta. Alkupotku… Lue lisää

  Vispipuuro saa upean värin ja maun tyrnimarjoista Vispipuurokokeilut jatkuvat keittiössäni ja tällä kertaa testiin päätyivät tyrnit,… Lue lisää

  Voikukkamarmeladi maistuu vienosti salmiakille ja on ihanan aromaattista! Tässä keittiössä on innostuttu vuosi vuodelta enemmän villi… Lue lisää

  Louhisaaren juoma on ihanan kesäinen juoma! Marsalkka Mannerheimkin tiesi, mikä on hyvää! Eva Mannerheim Sparren keittokirjassa, joka… Lue lisää

  ILOSAARIROCK! Kesän paras viikonloppu on täällä nyt! Joensuu on ihana kaupunki ja kesäisin varsinkin. Onneksemme Joensuussa on saatu… Lue lisää

  Ilosaarirockin paras menu! Kuva: Ilosaarirock Terveisiä Ilosaarirockista! Tänään olen talkoilemassa festarin check-inissä, kuten jo r… Lue lisää

  Villiyrtit herkullisessa hyötykäytössä: maitohorsmaa parsan tapaan tarjoiltuna, kaveriksi koiranputkella maustettua hollandaise-kastike… Lue lisää

  Kaunista! Osallistuin toukokuun puolivälissä Pohjois-Karjalan aikuisopiston elintarvike- ja luonnonvara-alan villiyrttiseminaariin, j… Lue lisää