So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kelloharrastus

Kuopion reissun antimia

Tuli viime viikonloppuna käytyä Kuopiossa. Välillä on mukava piipahtaa Joensuusta kuopioon katselemaan kauppatarjontaa ja onhan siellä se Ikea. Ikeasta se kiinteä vessaharja aina otettava jos ei muuta hehheh.. Ei tule kyllä kovin usein Kuopiossa käytyä, joten oli erittäin piristävä reissu ja kelikin sattui kohdalleen!

Ajoimme kuitenkin suoraan keskustaan ja ensimmäisenä töytäistiin tietenkin hifistudiolle tarkastelemaan paikallinen tarjonta hifilaitteista. Mikäs sen mukavampaa, kuin istuskella elokuvateatterissa katsomassa batmania kunnon äänentoistolla! Harmikseni ei Tullut hifistudiolta paljoa kuvamateriaalia, mutta suosittelen siellä kyllä käymään! Hyvä palvelu ja mukava tunnelma liikkeessä. Samalla reissulla tuli kierrettyä keskustan kirpputorit vinyylilevyjen toivossa. Matkaan tarttuikin muutama levy, toinen tosin levykauppa äx liikkeestä.

Tuli Hifistudiolla törmättyä hologram vinyylilevyyn. Levyn nollaraidan kohdalle on painettu hologram kuva ja levyn pyöriessä kattovalo heijastaa hienon kuvion!. 

Van Halen ja Led Zeppelin

Kotiinkin sieltä lopulta selvittiin ja jotain pientä on aina ostettava reissusta. Olen suuri Van Halen fani ja keräilen niiden koko tuotantoa. Minulta jo ennestään löytyykin aika monta levyä ja tämä oli hyvä lisä tuohon kokoelmaan. Led Zeppelin kuuluu myös hyviin bändeihin, joita keräilen ja tuo levy on hyvä lisä levyhyllyssä!

Mustalaatikko
Oris Big Crown ProPilot
Oris

Ja sitten kaikkein pyhimpään elikkä Orikseen.. Tuli viikonlopun aikana "flipattua" kaksi kelloa toisille harrastajille. Seuraavan kellon piti olla jotain hillittyä ja kaunista. Olin muutenkin pukukelloa pitempään etsinyt, kuten "vintagea mä metsästän" blogauksessani mainitsin. Kuopiossa sattui olemaan liike, jossa tämä kyseinen kaunokainen odotti ottajaansa. Katselin tuttuun tapaan taas Youtubesta referenssejä tästä kellosta, muttei niistä saa kaikkea irti. Suurin yllätys tosiaan oli, että kellon koko on pienempi kuin kuvissa. Kellotaulu on uskomattoman kaunis luonnossa tähän kelloon ihastuin heti! Pitkään oli myös toinen kello ehdolla Certina ds-1. Se on myös hillitty ja sopisi hyvin puvun kanssa käytettäväksi sekä "hienompiin" tilaisuuksiin. Certina toki huokeamman arvoinen kello, mutta ei puhuta nyt isosta erosta Orikseen. Päätös on tehty ja Oris on tullut taloon.

Arvostelua tästä oriksesta myöhemmin blogissa kunhan se ensin saa arvoistansa ranneaikaa.

Kansikuva pixabay