So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

alusvaatteet

lähellä sinua: Alusvaatteet

Moi taas!

Muistat varmaan aiemmat yhteistyöpostaukseni Color4Caren kanssa? Tässä postauksessa testasin lenkkareita ja tässä sain jalkaani tuki- eli kompressiosukat.

Nyt vuorossa onkin sitten alusvaatteet! Mua jännitti kauheasti kun mietin, että millaisia kuvia tulen ottamaan näistä alusvaatteista. Mutta lopputulos on ihan jees mielestäni, vai mitä ootte mieltä?

Mutta asiaan. Color4Care tekee mukavia, pehmeitä ja joustavia alusvaatteita. Valikoin itselleni testattavaksi mustat (shock) rintsikat/topin ja kahdet alushousut. Toiset pikkarit ovat mustat, saumattomat, uudesta mallistosta ja toiset ovat hieman erimalliset, hipsterit, valkoiset, tummansinisillä pilkuilla. Musta yläosa on saumaton ja siinä ei ole "toppauksia" tai vahviketta. Huomasin, että mallistosta löytyy intsikoita myös "pehmusteilla". Tai miksi niitä nyt sanotaan?

Täytyy kyllä sanoa, että mukavuus ja pehmeys huokuu näistä alusvaatteista!

Tuotteet ovat saumattomia, joten ne eivät kiristä tai purista mistään. Olin yllättynyt kuinka aluksi näytti, että alushousuissa olisi suurikin kokoero (vaikka siis molemmat olivat samaa kokoa), silmämääräisesti katsottuna, mutta samankokoisilta ne tuntuvat kuitenkin päällä. Eli jos ja kun tilailet alusvaatteita, niin minun mielestäni ainakin nämä omani ovat aika pientä kokoa. S-koko on Color4Caren pienin koko. Ja nyt itse testanneena sanoisin, että s-koko vastaa melkeinpä xs-kokoa tai pientä ässää.

Kaikki valitsemani alusvaatteet on valmistettu bambusta, joka on viljelty ilman keinolannoitteita. Bambun luonnolliset ominaisuudet tekevät kankaasta hengittävän, joten alusvaate pysyy raikkaana pidempään sekä kylmässä että kuumassa lämpötilassa. Color4Care on sitoutunut siihen, että heidän vaatteissaan käytetty bambu ei vahingoita pandojen elinympäristöä. Tämä on minulle erityisen tärkeä tieto, koska rakastan luonnonmateriaaleja vaatteissa, mutta en halua käyttää niitä, jos ne eivät täytä eettisiä vaatimuksia.

Minulla on joskus aiemminkin ollut bambusta valmistettuja alushousuja ja olen kyllä aina tykännyt niiden pehmeydestä ja joustavuudesta. On ihan hyvä kuitenkin, että vaatteet ovat jämäkkää kokoa, koska materiaali saattaa hieman joustaa käytössä. Tutkin tuotetietoja, niin huomasin, että alusvaatteisiin on lisatty elastaania ja nylonia juurikin siksi, että tuote säilyttää joustavuutensa.

Kaikki nämä tuotteet ovat päässeet jo päiväksi testiin ja voin sanoa, että minulla oli keveä olo koko päivän! Olen myös pessyt ne ensimmäisen kerran, noudatin pesuohjeita ja en ole huomannut mitään moitteita niissä ensimmäisen pesun jälkeen.

Itse tykkään pestä alusvaatteet aina pesupussissa, jotta niiden "elinkaari" pidentyisi edes pikkisen, alusvaatteet kun pestään aina joka käytön jälkeen (toivottavasti).

Onko sulle Color4Caren alusvaatteet tuttuja? Mitä pidit kuvista? Heitähän kommenttia alle. :)

Terkuin,

Anna

Bra/Top & Briefs: Color4Care / Shirt: H&M

Photos: Aleksi & Me