So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arvonta

valkoinen hymy kotona! ARVONTA + ALEkoodi Isosmile nettikauppaan

Moikka!

Nyt on aika pyöräyttää blogiin arvonta. Kyseessä on yhteistyöni Isosmile (linkki sivulle) nettikaupan kanssa ja aiheena on valkoinen hymy! Postauksen lopussa on ohjeet arvontaan sekä alekoodiin.

Hymy ja valkoiset hampaat. On sanomattakin selvää, että nauru ja hymyily kaunistavat ihmisen kuin ihmisen. Ja valkoiset hampaat ovat aina kiva plussa hymyyn. Mielestäni myös hyvinhoidetut ja valkoiset hampaat nuorentavat ilmettä.

Itselläni on luonnostaan aina ollut valkeat hampaat, mutta totta kai ikä ja elintavat tekevät tehtävänsä. Erityisesti minulla kahvin ja teen lipittäminen on tummentanut hampaiden luonnollista valkoisuutta.

Jokunen vuosi sitten löysin Isosmile nettikaupan ystäväni suosittelemana, kun ihailin hänen valkeaa hammasrivistöään. Hän oli tilannut netistä, Isosmilen kautta, Crest Whitestrips 3D White Vivid -hampaiden valkaisuliuskat. Ja tulos oli ihanan luonnollinen. Tuolloin kokeilin ensimmäisen kerran itsekin hampaidenvalkaisuliuskoja ja ne todella toimivat! Liuskoja pidettiin 14 päivän ajan kerran päivässä 30 minuutin ajan. Itse tein tämän iltaisin, jonka jälkeen pesin hampaat. Tuon parin viikon hoidon aikana välttelin värjäävien juomien ja ruokien syömistä. Join muun muassa kahvia pillillä, hehhhee. Hoidon aikana hampaissa tuntui pientä vihlontaa, mutta ei pahasti. Ja tulos säilyi 18 kuukautta!

Kuva: isosmile.com

Onko tämä sitten turvallista? Hampaiden valkaisuliuskoja ei suositella alle 12-vuotiaille, mikä on minusta hyvä, koska miksipä lasten tarvitsi vaalentaa hampaitaan, ne ovat luonnostaan valkoiset. Itse olen melko tarkka hampaideni hyvinvoinnista ja käyn ahkerasti ja säännöllisin väliajoin suuhygienistillä ja/tai hammaslääkärissä. Valkaisuhoidon jälkeen olen käynyt juttelemassa suuhygienistillä ja hän sanoi, että ainakaan minun hampaissani hänen mielestään ei ole tullut kiillevaurioita. Hän kuitenkin sanoi, että hampaiden valkaisuliuskoja ei kannata käyttää useammin kuin on suositeltu (eli korkeintaan puolentoista vuoden välein).

Reissatessani Australiassa pari vuotta sitten huomasin, että näitä samanlaisia hampaiden valkaisuliuskoja (sama merkkikin) myydään siellä ihan ruokakaupoissa! Ausseissa on varmaan hieman erilaiset säädökset asian suhteen ja pakko sanoa, että yleisesti ottaen ausseilla on valkoiset hampaat!!! Johtuu varmasti myös siitä rusketuksesta.

Mutta pidemmittä puheitta, nyt SINULLAKIN on mahdollisuus saada valkoinen hymy ja testata Crest Whitestrips 3D White Vivid -hampaidenvalkaisuliuskoja kotona! Arvon kaksi pakettia kyseisiä hampaiden valkaisuliuskoja, joissa on 5 liuskaa ylä- ja alahampaille, eli viiden päivän hoitojakso. Käy tutustumassa Isosmile nettikauppaan (postauksn alussa linkki) ja osallistu arvontaan!

Arvonnan ohjeet:

Kommentoi tämän postauksen kommenttiboksiin ("mukana" riittää, mutta olisi kiva kuulla muutakin, anna siis siis tulla mielipidettä).

Jos et halua rekisteröityä Disqusiin, niin muistathan kommentoidessa ruksia pienen laatikon ”kommentoin mieluummin vieraana”. Muista kuitenkin laittaa toimiva sähköpostiosoitteesi kommentoidessasi (sähköposti ei näy muille, se tulee ainoastaan minulle).

Voit osallistua myös arvontaan Instagramin puolella @annataimi. Arvon kaksi hampaidenvalkaisupakettia. Osallistu siis sekä blogin että Instagramin puolella niin tuplaat mahdollisuutesi voittoon! Osallistumisaikaa on 15. syyskuuta asti. Ilmoitan voittajille asiasta henkilökohtaisesti! Onnea arvontaan ja nyt tosissaan kannattaa osallistua, jos olet hetkenkään miettinyt valkoisempaa hymyä…

JA se ALEkoodi: Saat viiden euron arvoisen hyvityksen Isosmile nettikaupasta, jos ostat yli 40 eurolla tuotteita, käytä kuponki kohdassa koodia ANNA2017 tehdessäsi tilausta ja huomioithan, että koodi on voimassa 30.9.2017.

Tästä postauksesta pääset lukemaan vielä kommentoinnin ohjeet blogiini, jos se tuottaa vielä hankaluuksia. Onnea arvontaan!

Anna

Yhteistyössä Isosmile -nettikauppa

"Iiks näkyyks hampaat???"