So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kilpailu

ARVONTA - palkintoina lippuja Go Expo -messuille!

Moikka!

Toivottavasti eilinen naistenpäiväsi oli ihana.

Tässä tulee nyt blogini ihka ensimmäinen arvonta!!! Palkintona arvon TEIDÄN kesken kaksi lippua Go Expo -urheilutapahtumaan Helsinkiin 17.-19.3.2017. Liput oikeuttavat yhteen päivään messuilla ja lipun saaja voi valita itse minä päivänä hän lippunsa käyttää. Lisäksi lippu oikeuttaa koko Helsingin Messukeskuksen tarjontaan, jossa urheilutapahtuman lisäksi on Helsinki Horse Fair (ilouutinen hevosten ystäville, klikkaa nimeä niin pääset virallisille nettisivuille) ja Kuva & Kamera -messut, joten jos olet kiinnostunut valokuvaamisesta ja kuvankäsittelystä, tämä on sinun tapahtumasi (Go Expon virallisilla nettisivuilla kerrotaan myös Kuva&Kamera tapahtumasta)!

Postauksen lopussa on tarkat ohjeet kuinka pääset osallistumaan arvontaan! Otathan huomioon, että tämä on pika-arvonta! Osallistumisaikaa on ensi viikon tiistaihin 14.3. kello 18.00 asti. Ilmoitan voittajat tiistai-iltana. Voittajille lähetän liput sähköpostitse!

Olen tällä hetkellä flunssassa ja tänään jouduin jäämään kotiin. Tämä arvonta piti pyöräyttää käyntiin jo aiemmin... Mutta vaikka aikaa ei olekaan paljon, niin toivon, että tämä tavoittaa mahdollisimman monta lukijaa. Joten vaikka et itse voisikaan osallistua arvontaan, niin vinkkaa asiasta kaverillesi, koska tämä on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan Helsingin Go Expojen messutarjontaan!

Mikä sitten on Go Expo? Tässä ovat vielä tapahtuman viralliset nettisivut, käy siellä tutustumassa tämän vuoden tarjontaan.

Itse olin viime vuonna ensimmäistä kertaa Go Expoilla. Tuolloin messupäivääni kuului vierailu kaikissa kolmessa tapahtumassa. Horse Fairilla katsoin lännenratsastusnäytöksen ja kävin rapsuttamassa maailman suloisinta shetlanninponia (kyllä, jonotin lasten kanssa, jotta pääsin syöttämään ja silittämään ponia, kerran ponityttö, aina ponityttö). Go Expon puolella riittikin katseltavaa ja mielenpainuvin oli varmasti se, että ilmoittauduin tuona päivänä Vantaan Extreme Runiin.

Go Expot ovat mielestäni hyvä paikka tutustua esimerkiksi uuteen harrastukseen tai hakea tuttuun harrastukseen uutta inspiraatiota. Messuilla on laidasta laitaan yrityksiä ja ammattilaisia, joten jokainen varmasti löytää jotain kivaa itselleen. Ja jos kaipaat uusia sporttivaatteita, niin tuolta löytyy laaja valikoima merkkejä messuhinnoin.

Viime vuonna pyörähdin myös Kuva & Kamera messujen puolella, sieltä ostin mukaani Arman Alizadin ja Meeri Koutaniemen kirjan Riisuttu Suomi. Messutapahtumassa löytyy siis katseltavaa ja koettavaa vaikka kokonaiseksi kolmeksi päiväksi.

Tänä vuonna keskityn erityisesti perjantaihin ja lauantaipäivään messuilla.

Urheilupuolella olen kiinnostunut tietysti Go Expo Fashion Showsta, Finnish Open tanssikisasta, juoksuvinkeistä ja mahdollisesti osallistumisesta tänäkin vuonna Extreme Runiin… Katsotaan.

Aion tänä vuonna hyödyntää enemmän myös Kuva & Kamera -messujen puolta. Siellä on luentoja ja esittelyjä esimerkiksi kuvankäsittelyohjelmien käytöstä, Photoshop Lightroom ja vinkkejä valokuvaukseen. Haluaisin ehdottomasti oppia lisää kuvaamisesta ja kuvankäsittelystä.

Selailin messutapahtumaa ja minun on entisenä heppatyttönä pakko käydä myös Horse Fairin puolella. Erityisesti kiinnostuin luennosta, joka kulkee nimellä Hevonen kannattaa – sosiaalipedagoginen hevostoiminta hyvinvointia tukemassa. Supermielenkiintoista. Uskon ehdottomasti eläinten edistävän hyvinvointia ja tiedän monien käyttävän sosiaalipedagogista hevostoimintaa esimerkiksi sosiaalityön välineenä. Tähän haluan siis hieman tutustua!

*Logojen kuvaoikeudet omistaa Messukeskus

Nyt SULLA on siis mahdollisuus voittaa lippu yhdeksi päiväksi Go Expo -messuille Helsingin Messukeskukseen Pasilaan. Arvontaan osallistuminen on yksinkertaista. Tarvitset ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoitettasi EI julkaista missään, mutta lähetän liput kahdelle voittajalle sähköpostitse. Ohjeet:

  1. Kommentoi tämän postauksen alle kommenttikenttään ”mukana arvonnassa”. Saat toki kommentoida muutakin, mutta vähintäänkin tämä ”mukana”, niin tiedän huomioida sinut arvonnassa.
  2. Ohjeet kommentointiin voit lukea tästä. Voit kommentoida nimimerkillä (nimettömänä), muista silloin kommenttikenttää täyttäessäsi laittaa raksi ruutuun ”kommentoin mieluummin vieraana”.
  3. Sitten vain lisäät kommentin.

Arvontaan osallistumisaikaa on tiistaihin 14.3. kello. 18.00 mennessä. Voittajille laitan hetimmiten sähköpostia arvonnan jälkeen ja blogissa ilmoittelen myös arvonnan päättymisestä.

Nähdään Go Expoilla, tule moikkaamaan, jos näet minut siellä. Tarkoituksenani on käydä paikan päällä kaikkina kolmena päivänä.

Onnea arvontaan!

Anna