So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hyvinvointi

hyvinvointia edistävät sukat?

Hei ja kivaa tiistaita!

Esittelin tässä vanhemmassa postauksessa nettikauppa Color4Caren ja huikeat Sprox-tennarit, jotka ovatkin olleet ahkerassa käytössä.

Tällä kertaa sain Color4Carelta testattavaksi kompressiosukat eli tukisukat. Kuulostaako tukisukat mummomaiselta? No sitäpä ne eivät ole. Ainakin urheilijapiireissä erilaiset kompressiosukat ja -vaatteet ovat tuttu juttu. Lisäksi paljon lentokoneessa matkustaville suositellaan käytettäväksi tukisukkia, sekä hoitoalalla työskenteleville, eli kaikkeen missä jalat ovat kovassa rasituksessa päivän aikana.

Tukisukat ovat kätevä asuste kaikille, joiden työssä jalat ja sääret väsyvät helposti.

Kompressiosukat eivät ole mikään uusi keksintö, vaan niitä on käytetty jo pitkään niiden loistavien ja oloa helpottavien ominaisuuksien takia. Color4Caresta tilattavien tukisukkien kompressio on 16-18 mmHg ja voit käyttää niitä koko päivän ilman että ne alkavat tuntua epämukavilta tai puristavilta.

Tukisukat on kehitetty parantamaan verenkiertoa jaloissa ja säärissä. Tukisukkien kompressio on korkein jaloissa ja nilkoissa ja se keventyy säärestä ylöspäin, josta kiertävä veri palaa kohti sydäntä. Tukisukat ennaltaehkäisevät veritulppien ja suonikohjujen muodostumista. Hyvä uutinen, vai mitä ladies?

Color4Caren mallistosta löytyy sukkia vaikka missä väreissä, niillä voi helposti piristää asua kuin asua. Itse valitsin perusmustat sukat, koska olen välillä melko "mustavalkoinen" tyyppi. Ehkä seuraavat sukat voisivat olla värikkäämmät... Käytän kesällä paljon enemmän värejä kuin yleensä, niin siksi valitsin yksiväriset sukat, koska esimerkiksi kuvassakin näkyvät shortsit ovat jo itsessään melkoinen väriläiskä. Sukat tuntuvat pehmeiltä, mutta eivät kiristä mistään kohtaa. Näillä kelpaa kirmata lenkkipoluille!

Oletko sinä käyttänyt koskaan kompressiosukkia?

Kannattaa käydä tsekkailemassa Color4Caren valikoima netistä, sieltä löytyy kivoja ja hyödyllisiä juttuja niin töihin, kotiin kuin vapaa-aikaankin.

Seuraavaan kertaan,

Anna

Yhteistyössä: Color4Care

Compression socks: Color4Care / Shorts: From Australia / Shirt: H&M / Sneakers: Adidas