So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

minä

ensimmäinen

Hei vaan. Tästä se sitten lähtee. Mun upouusi blogini. Sain mahtavan tilaisuuden liittyä So-Up-yhteisöön ja innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Miksi sitten mun blogi?

Etsitkö mielenrauhaa? Elämälle suuntaa? Elämän tarkoitusta? Vai haluatko lukea täydellisistä päivistä/treenistä tai ruuasta? Haluatko nähdä kuvia siististä ja kauniista kodista tai kuulla kehittävistä harrastuksista? Haluatko nähdä kuvia ihanista hiuksista ja päivän kuumista asuista? No täältä et noita välttämättä löydä ;).

Mutta ainakin lukemalla saat kuulla mun oman näkemykseni moniin noihin kysymyksiin ja asioihin. Kirjoittaessani keskityn lähinnä hyvinvointiin, mutta myös pahoinvointiin. Koska ilman toistahan ei ole toista? Emmehän me tietäisi mikä on juhlaa, jos meillä ei olisi arkea. Mun blogissa vilahtelee mulle tärkeitä asioita ja aiheita sekä kova yritys myös välillä saavuttaa sitä kuuluisaa harmoniaa ja tasapainoa elämässä. Mutta saatat myös törmätä pyykkivuoriin, mahakipuihin, stressiin, migreeniin ja ihmissuhdepulmiin tai epätarkkoihin kuviin. Siis elämään.

Mun kakkugoal! Joku päivä mäkin teen tätä, mut siihen asti kyläilen Pure Herossa tai Paulig Kulmassa syömässä tätä minttusuklaa-raakakakkua. Pureloveee

 Tämä postaus oli tarkoitus olla itseni ja blogini esittely, mutta päätin pitää tämän lyhyenä ja lupaan, että tulevissa postauksissa pääset tutustumaan minuun paremmin, koska jos nyt kirjoittaisin tähän elämäntarinani, niin luultavasti lukisit sitä vielä huomennakin ;). Tuu seuraileen mun Snapchatia nimellä annataimi (Anna O.), päivittelen snäppiä lähes päivittäin, joten saat tietää mitä kulloinkin puuhailen :).

Jos sulla kuitenkin heräsi jotain ajatuksia, niin ota ihmeessä minuun yhteyttä. Kysy mitä vaan, vastaan mitä vaan ;).

Tervetuloa mun matkalle ihmettelemään elämää!

Kuulemisiin, Anna