So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

muoti

kooste: Helsinki Fashion Week 2017

Uneins
Uneins
Assel
Makia
Assel
Uneins
Makia
Uneins

Niin se vaan Helsingin muotiviikot oli ja meni. Itse ehdin paikalle parina päivänä ja tässä postauksessa nyt muutamia kuvia ja ”koonti” mitä jäi päällimmäisenä mieleen. Tästä pääset aiempaan postaukseeni muotiviikoista.

Bongailin itse erityisesti suomalaisten suunnittelijoiden näytöksiä ja onhan tuollaiset tapahtumat kivoja näin aloittelevalle bloggaajalle verkostoitumisen ja ihmisiin tutustumisen kannalta.

Muotinäytökset ovat taidetta. Kaikkien luomuksien ei ole tarkoituskaan sellaisenaan päätyä kuluttajien päälle, mutta erilaisia inspiraatioita, muotoja ja värejä niistä voi poimia. Osa asuista oli kuitenkin sellaisia, että itse voisin helpostikin ajatella pukevani ne päälleni. Näytökset antavat suuntaa tulevan syksyn trendeihin ja onkin mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea päätyy lopulta ihan tavallisen kuluttajan vaatekaappiin taas tulevaisuudessa. Minusta on hyvä, että Suomessakin järjestetään muotiviikot, vaikkakin mittakaava on paljon pienempi kuin esimerkiksi Pariisissa tai Lontoossa (tosin en ole niissä käynyt, mutta ahkerasti seuraillut tapahtumia eri kanavista).

Kaikki näytökset, jotka kävin katsomassa olivat Amos Anderson Museossa. Museo oli minulle uusi tuttavuus, joten oli kiva päästä katsomaan paikka jo itsessään. Ja lisäksi paikka oli mielestäni hyvä näytöksille, koska "catwalk" oli museon käytävillä ja yleisö istui sekä seisoi eri huoneissa ja mallit kävelivät huoneiden läpi. Muutama näytös oli pääsalissa, josta melkeinpä parhaat näkymät olivat "parvelta".

Ei voi muuta sanoa kuin, että hyvä kokemus ja oli kiva nähdä muotivaikuttajia sekä bongailla katutyylejä. Persoonallisuutta pukeutumisessa ei ainakaan puuttunut näytöksistä eikä yleisöstä. Love it! Toivottavasti pääsen ensi vuonnakin mukaan HFW:lle

Anna