So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

huulipunaihastus (tuotevinkkejä)

Tässäpä tulee näin välipäiville ensimmäinen meikki-/kosmetiikkapostaukseni.

Kävin joulunaikaan rakkaan ystäväni kampaamossa Pohjois-Pohjanmaalla Vihannissa. Tällä kertaa Susanna loihti kampaamossaan, Hiushoitola TuccaParkissa, Aleksille uuden hiustyylin aatonaattona (ja tuli muuten magee, Aleksilta lyheni tukka melkein 15 cm ja hän sai ensimmäistä kertaa elämässään hieman vaaleita, luonnollisia raitoja hiuksiinsa).

Tässä vaiheessa Aleksilta oli kadonnut jo hiusten pituutta 15 cm...

Sussu on ollut luottokampaajani siitä asti kun hän valmistui parturi-kampaajaksi Oulussa. Toki viime vuosina en ole aina päässyt välimatkan takia Susannan käsittelyyn (onneksi minulla löytyy toinen luottokampaaja Etelä-Suomesta), mutta näiden reilun kymmen vuoden aikana olen Susannan kädenjälkeen luottanut niin kampauksissa, leikkauksessa, värjäyksessä, hiustenpidennyksissä sekä ripsipidennysten laitossa!

Allu saa hiukset edelleen ponnarille! Väristä tuli ihanan eläväinen muutamalla raidalla

TuccaParkista saa kampaamo- ja parturipalvelujen lisäksi kauneudenhoitotuotteita Diego Dalla Palman -kosmetiikkasarjasta.

Tutustuin pari vuotta sitten kyseiseen sarjaan ja siitä lähtien olen käyttänyt DDP:n riisipuuteria! Mikä sitten on riisipuuteri? Se on sävytön irtopuuteri joka sitoo ihon tuottamaa rasvaa itseensä antaen luonnollisen lopputuloksen. Soveltuu kaikille eri ihotyypeille ja erityisesti myös herkälle iholle (kuten minullekin). Tuote on nimensä mukaisesti valmistettu riisistä jonka ansiosta se sitoo itseensä ihon pinnalla näkyvän kiillon. Tuotteella on myös rauhoittava vaikutus. Puuteri ei vaikuta meikkipohjan sävyyn, sitä voidaan käyttää myös kasvoille valoa antavana tuotteena. Sopii kaikille ja kaikkien meikkipohjien päälle. Tästä pääset nettisivuille.

Kun Susanna esitteli minulle riisipuuterin ensimmäisen kerran olin hieman kauhuissani, koska puuteri on ihan valkoista. Mutta huomasin ensimmäisellä käyttökerralla, että se mukautuu ihoni omaan sävyyn täydellisesti. Todella helppo tuote, koska sävyä ei itse tarvitse päättää, vaan se soveltuu kaikille ihosävyille. Ja sen verran pakko vielä sanoa, että tuote on ainakin minulle ollut superriittoisa, siitä on yli puoli vuotta aikaa kun ostin puuterin viimeksi ja minulla on siitä vielä puolet jäljellä. Suosittelen siis kokeilemaan, jos etsit sitä täydellistä irtopuuteria.

MUTTA itse aiheeseen, sain Susannalta testattavaksi Diego Dalla Palman huulipunan, tässä linkki siihen. Tykkään käyttää huulipunia (mutta olen erityisesti huulikiiltojen ja -voiteiden suurkuluttaja), mutta minusta oikean sävyn löytäminen on aina vaikeaa ja olen aika laiska huulipunien kanssa. Enkä ole kovin ”räväkkä” huulipunan värien suhteen (kesäisin käytän yhtä luottoväriäni, punaista, joka taittaa oranssiin ja talvisin hieman pinkimmän sävyisiä…).

<3

Nyt käsissäni on kuitenkin Rossorosetto huulipuna ja sävy numero 107. Väri on sopivan neutraali minulle, mutta se antaa kuitenkin elävyyttä kasvoilleni ja sopii ihon sävyyni. Värisävy korostaa kivasti huulieni omaa sävyä. Siihen sitten huulipunan päälle vielä väritön huulikiilto ja baanalle!

Huulipunan "tuntuma" on myös hyvä ja huomasin ainakin näin ensimmäisellä kerralla, että väri myös pysyi hyvin huulilla koko päivän "paakkuuntumatta". Lisäsin päivän aikana vain kerran huulipunaa. Puna on voidemainen ja miellyttävä, mutta ei tahmainen. Uusi suosikkini siis. Ehkäpä hommaan seuraavaksi jonkin räväkämmän sävyn… Jokin ihana punainen tai superpinkki olisi kiva.

En ole meikkihifistelijä, enkä käytä enää nykyisin kovin paljon kosmetiikkaa. Mutta tässä vinkkini ennen kuin levität huulipunan: itse käytän huulten ”kuorimiseen” hammasharjaa (en pese sillä harjalla hampaitani, vaan minulla on ihan oma harja huulten kuorimista varten). Elikkäs: kostuta hammasharja ja huulet. Sitten ”harjaat” pyörivin liikkein, hellästi, huulet harjalla kauttaaltaan. Kuivaa huulet ja levitä jotain voidetta lopuksi huulille (itse suosin vanhaa kunnon Bebantheniä, se paksumpi versio). Teen huulten kuorinnan yleensä iltaisin, päivää ennen kuin käytän huulipunaa. Yritän tehdä huulten kuorinnan noin kerran viikossa, mutta yleensä teen sen huulten kunnon mukaan. Joskus en muista tehdä sitä moneen viikkoon.

Diego Dalla Palmalla on myös ihonhoitotuotteita ja äitini liputtaa erityisesti erään silmänympärysvoiteen nimeen. Hydration Passion Gel Anti Borse lupaa häivyttää tummia silmänalusia ja kosteuttaa, joten se ehkäisee siten ryppyjä. Itse en ole siis ehtinyt näitä ihonhoitotuotteita vielä itse ollenkaan testaamaan, mutta kuulostaa hyvältä.

Äidin suosikki!

Jos asustelet Pohjois-Pohjanmaalla esimerkiksi akselilla Siikajoki-Oulu-Oulainen-Raahe, niin suosittelen pistäytymään TuccaParkissa ja Susannan liikkeeseen kannattaa mennä vaikka kauempaakin (It’s worth it)! Ja Sussulta kannattaa kysellä Diego Dalla Palman tuotteista. Meikki- ja ihonhoitosarja on suunnattu ihan ammattilaiskäyttöön, mutta Suomessa on onneksi tuotesarjalle jälleenmyyjiä, joten kotiinsa voi siis hankkia ammattilaisten tuotteita. I Love it!

Käy tykkäämässä Hiushoitola TuccaParkin FB-sivuista tästä!

Ja luottokampaajan löytäminen on mielestäni HYVIN tärkeää (allekirjoittanut on onnistunut pari kertaa pilaamaan kuontalonsa tuntemattoman kampaajan käsissä, mutta siitä on onneksi vuosia aikaa).

Suukkoja, Anna

*Huulipuna saatu blogin kautta

Myöhemmissä postauksissa tulossa kuvia huulipunasta käytössäni, in action ;). Pientä esimakua Instagramissa, käy katsomassa annataimi -tiliäni.