So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hyvinvointi

hyvinvointia jaloille: Color4care

Moikka moi!

Tämä postaus piti tulla blogiin jo eilen, mutta mulla on ollut pientä kiirettä uuden työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kanssa. Tein siis eilen tietoisen valinnan aamulla ja lähdin treenaamaan tanssisalille ja illalla töiden jälkeen meninkin aikaisin nukkumaan, joten postaus tulee nyt.

Tämän viikon hyvinvointiosio on yhdistetty tyyli-osioon. Sain kivan yhteistyön Colo4care -nettikaupan kanssa. Color4care tarjoaa työvaatteita, -välineitä ja kenkiä erityisesti hoitoalalla työskenteleville, mutta valikoimasta löytyy tosi kivoja ja trendikkäitä juttuja ihan kaikille, jotka kävelevät, istuvat tai seisovat esimerkiksi työssään paljon. Sporttisia kenkiä löytyy myös vapaa-aikaan! Itse tykästyin laajaan valikoimaan, helppoon tilaukseen ja nopeaan toimitukseen. Ja minunkin on tosiaan tulevana sosiaalialan ammattilaisena otettava huomioon työergonomia, esimerkiksi kenkien muodossa...

Itse sain valita Color4carin Sprox-kengistä itselleni tennarit. Ja päädyin näihin Sprox Athletic Sport -kenkiin, mustassa värissä, pääset kurkkaamaan kengät sivustolta tästä.

Olen ehtinyt nyt käyttää Sproxeja muutaman päivän. Uudessa kesätyössäni seison ja kävelen kahdeksan tuntia päivässä, joten näistä kengistä on tullut jo korvaamattomat. Ne ovat ihanan kevyet jalassa, pehmeät, mutta myös kivannäköiset. Lisäksi ne hengittävät, eli ei tarvitse pelätä hikoilua jaloissa pitkän päivänkään jälkeen. Ja näillä kehtaa lähteä työpäivän jälkeen vielä kaupungillekin käppäilemään! Plussaa minunlaiselleni on näiden tennareiden tarrakiinnitys. Ei tarvitse kyykistyä sitomaan kengännauhoja, ei muuta kuin vetäisee lenkkarit jalkaan, tarran kiinni ja voi sprintata mihin huvittaa!

Tämän asun minulle innoitti tosiaan nämä mun uudet Sproxit. Kuvissa näkyvät leggingsit ovat Adidaksen. Vaikka hieman vastustankin leggingsien käyttämistä housuina (muuta kuin urheilussa) niin nämä pöksyt päällä olen kyllä mennyt välillä muihinkin kuin urheilujuttuihin. Ne ovat omalla tavallaan "statement-housut", ja kun niihin yhdistää esimerkiksi tämän pitkän halkio/harsotopin, niin ne taipuvat ihan vaikkapa iltapäivä-kahvittelu-housuiksi.

Pitkä, harsomainen, musta, halkio-toppi/-mekko on H&M:n alelöytö. Tykkään tosi paljon tästä naruolkaimisesta topista. Se piristää asun kuin asun. Nyt puin sen trendikkäästi t-paidan päälle, ai että se tuo mieleeni yläasteajat, jolloin spagettiolkaiminen toppi puettiin tavallisen t-paidan päälle. Muistaako kukaan muu? Nyt ysärivaikutteet näkyvät kuitenkin muotiblogeissa ja muuallakin, naruolkaimisia mekkoja puetaan t-paidan päälle joka puolella. Jos siis tahdot olla trendikäs tänä kesänä; vetäise rohkeasti perus-t-paidan päälle naruolkaiminen toppi, mekko tai bralettetoppi.

Kuvissa näkyvä printti t-paita on myös löytö, Seppälän alekorista. Sen printissä on sopiva maanantain sanoma ”May your coffee be strong”, se oli siis pakko poimia mukaan. Lopuksi puin päälleni vielä perusmustan bomber jacketin, jonka sain ystävältäni. On muuten ollut kovassa käytössä, kiitos Jossu!

Käykää katsomassa Color4caren nettisivut. Vaikket hakisikaan mukavia työkenkiä töihin, niin sieltä voi löytyä kivoja juttuja ihan vapaa-aikaankin. Sprox-merkin lisäksi siellä on monia muita tuttuja merkkejä kuten Hummel, Birkenstock, Scholl ja monia muita.

Itse ajattelin hankkia myös tukisukat sivuilta (jep kuulostaako mummolta, mutta eipäs olekaan mummeleiden juttu). Ne ovat hyvät esimerkiksi lentokoneessa, pitkillä lennoilla, tai urheilussa, ja ne pitivät jalat kunnossa ihan jokapäiväisessä istumisessa ja kävelyssä niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Oliko Color4care sulle jo tuttu? Mitä tykkäsit sporttisesta lookistani?

Käy tutustumassa Color4caren nettisivuihin ja tykkää Facebookissa @color4caresuomi.

Ihanaa päivää,

Anna

Shoes: Sprox Athletic Sport (Color4care) / Leggings: Adidas / Bomber jacket: A gift from a friend / Top: H&M / T-Shirt: Seppälä / Sunglasses: Hawkers (Online) / Water bottle: So-Up

Photos: Aleksi Paju