So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ihonhoito

iholla ja sen alla, osa 2: Nu Skin

Tässä se vihdoin tulee. Toinen osa ihonhoidosta. Tästä pääset lukemaan aiemman postaukseni.

Mulla on ollut melko vaikeaa viimeinen kuukausi ihoni kanssa. Tai ehkä itseni kanssa. Olen kärsinyt melkoisesta stressistä ja väsymyksestä. En tarkkaan ottaen osaa sanoa mistä se johtuu, kouluhommia on toki ollut, mutta ei mitenkään erikoisen paljon. Ehkä tämä on vain tällainen kausi. On ollut vähän flunssakin tuloillaan… Mutta väsymystä on siis riittänyt ja kroppa sekä iho oireilevat sen mukaan. Mahakipuja on ollut enemmän kuin pitkään aikaan. Olen syönyt melko normaalisti, ehkä karkkia on mennyt useammin kuin yleensä, se väsymys on saanut haluamaan paljon kaikkea epäterveellistä ja sokeripitoista. Siksipä iho ja vatsa ovat kärsineet.

Tässäpä täsmätuotteeni

Mutta asiaan. Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen uuteen kasvovoiteeseeni, Nu Skinin Moisture Restore. Se kosteuttaa juuri sopivasti niin iltaisin ja kuin aamuisinkin, mutta kasvot eivät jää rasvaisiksi. Lisäksi tuntuu että pienet näppylät ovat kadonneet (jotka ovat johtuneet luultavasti tukkeutuneista ihohuokosista). Finnejä on tosin tullut samallailla tasaiseen tahtiin, mutta se johtuu tästä stressistä.

Ja liputan edelleen yöksi jätettävän Nu Skin Creamy Hydrating Masquen puolesta! Love it! Erityisesti saan tehostettua sen vaikutusta kun pesen iltaisin ensin puhdistusgeelillä ihon, sitten levitän mutanaamion ja annan sen vaikuttaa ainakin 15 min, pesen sen pois ja viimeistelen vielä kasvovedellä jonka jälkeen levitän yöksi treatmentin tai kasvovoiteen. Kliseistä tai ei, mutta aamulla iho hehkuu!

Etualalla uusi kasvonaamioni!

Ja tämä mutanaamio! Epoch Glacial Marine Mud -mutanaamio on minulle melko uusi tuttavuus. Koostumus on aika ”vetinen”, se kannattaa ravistaa hyvin ennen levitystä. Olen tottunut paljon paksumpiin naamioihin, niin meinasin ensimmäisen kerran mokata, kun pursotin putelista tuotetta kädelle ja sitähän roiskui ympäri lavuaaria. Mutta alkujärkytyksen jälkeen uskon, että tuote on riittoisa juuri nestemäisyytensä ansiosta. Se kuivuu melko pian levityksen jälkeen kasvoille. Iholla tuntuu lämpöä ja tuotteen poiston jälkeen iho hieman punoittaa, mutta hyvällä tavalla, vähän kuin olisin juuri käynyt saunassa! Eli uskoisin, että jotain hyvää ihollani tapahtuu. Ja mielestäni ihon epäpuhtaudet ovat vähentyneet, ihan niin kuin tuote lupaakin.

Naamio levitetty muutama minuutti sitten Kuivunut naamio ja resting bitch -face Naamio poistettu ja treatment levitetty. Bueno!

Tuotesuosikiksi meidän taloudessa on noussut myös Epoch Sole Solution Foot Treatment. Levitän sitä iltaisin jalkoihin ennen nukkumaanmenoa ja tassut ovat pysyneet pehmeinä. Ei ole tänä vuonna tarvinnut kärsiä karheudesta jalkapohjissa, ilman että olisin tehnyt sen kummempia jalkahoitoja. Lisäksi levitän sitä iltaisin surutta myös käsiin. Siinä ovat saaneet kyytiä kuivat kynsinauhat ja kädet. Lisäksi Aleksikin on testannut tuotetta käsiinsä. Aleksin jalat eivät voiteita kaipaa (miten miehillä, ainakin Aleksilla, voikin olla niin pehmeät jalkapohjat ilman poppaskonsteja? Johtuukohan siitä, että harvemmin tulee korkokengillä käveltyä?). Aleksilla on kuitenkin käsissä varsinkin talvisin atooppista kuivuutta, ja tämä tuote on tuonut hänelle apua kuiviin käsiin. Lisäksi tuote on lähes tuoksuton, joten sopii herkkänenäisemmällekin.

Itse en malta odottaa, että kesä tulee, koska minun jalkapohjani kuivuvat erityisesti kesällä. Varmaan siksi, koska pidän kevyitä kenkiä, sandaaleja ja ehkä enemmän korkokenkiä kuin talvisin, lisäksi tassuttelen usein myös paljain jaloin. Foot treatment saa hoitaa tulevan kesän jalkapohjiani! Kätevä tuote.

Lisäksi pääsin testaamaan Nu Colour Contouring huulikiiltoa. Olen aiemmin maininnutkin, että käytän ahkerasti erilaisia kiiltoja ja on tullut testailtua jos jonkinlaista mönjää huuliin. Tämä kiilto lupaa täyteläisyyttä, kiiltoa ja pysyvyyttä koko päiväksi. Lisäksi siinä on huulia kasvattava vaikutus, joka pidempää käytettynä lupaa täyteläisemmät huulet. Suhtaudun hieman kriittisesti tällaisiin lupauksiin. Olen testannut muiden merkkien "täyteläisyyttä lisääviä" huulikiiltoja, yleensä ne ovat supertahmaisia ja saattavat jopa kirvellä huulissa. Tämä kiilto ei aiheuta kirvelyä, vaan kosteuttaa ja tunsin hyvinhyvin pientä kihelmöintiä/lämpöä huulissa ensimmäisen levityksen aikana. Tuote ei ole liian tahmainen ja kiiltoa kyllä riittää!!!

Ja plussaa tulee myös pysyvyydestä. Tuotetta ei tarvitse levittää joka toinen tunti. Kerran tai pari korkeintaan päivän aikana. Ja mikä tärkeintä; huulikiilto ei kuivata huulia! Täytyy hommata kesäksi tätä myös värittömänä, jotta voin levittää sitä huulipunan päälle. Tällä hetkellä minulla on väri Sweet Pink 04, joka on tummempi valittavana olevista sävyistä ja se tuo itsessään sopivasti punaa huuliini. I like! Tästä pääset postaukseen, jossa esitellään huulikiillon vaikutuksia.

Tässä huulikiillon värin näkee aika kivasti huulillani! Ja tässä perinteinen #duckface!

Jos innostuit Nu Skinin tuotteista, niin klikkaa itsesi ihanan Darjan Facebook-sivuille tästä. Kysy ihmeessä häneltä lisää Nu Skinista!

Kivaa tiistaita,

Anna

*Epoch Sole Solution Foot treatment ja Nu Colour Contouring Lip Gloss saatu blogin kautta