So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

yhteistyö

tyyliä vaatekaappiin kauppareissulla

Moikka sinne ruudun toiselle puolelle!

Olen päässyt tällä viikolla tutustumaan K-Citymarketin MyWear -vaatemallistoon (linkki) kivan yhteistyön merkeissä. Kävin maanantaina Aleksin kanssa Malmin K-Citymarketissa sovittelemassa malliston vaatteita. Olin tutkiskellut netistä MyWearin tuotteita ja todellisuus kaupassa ylitti odotukseni. Oli kiva huomata, että mallistosta löytyi vaikka minkälaisia kivoja perusvaatteita, mutta myös vähän rohkeampiakin juttuja. Note to myself: Trendikkäitä käyttöasuja voi siis löytää kauppareissulla.

Photo by K-Citymarket, MyWear

MyWearin koot ovat Suomen standardeja ja voit siis yhden sovittamisen jälkeen ostaa seuraavat vaatteet vaikkapa sovittamatta. Värit syksyn uutuustuotteissa olivat maanläheisiä ja helppoja yhdistellä. Mustaa, valkoista, harmaata, tummansinistä ja väripilkkuina toimivat luumun sävyt sekä ihana puuterinen roosa ja ruskea.

Itse tykästyin erityisesti MyWearin raitamekkoon, joka on todella ajaton, siis klassikko, materiaali oli mukava ja malli juuri sopivan rento. Plussaa minulta saivat myös kivat neuleet, ne saivat jo kääntämään katseen syksyyn ja kerrospukeutumiseen! Mukaani poimin kuvissakin näkyvän raitamekon mustalla pohjalla ja valkoisilla raidoilla, sekä ohuen neuleen, löysällä poolokaulukselle. Todella ajattomia ja hyviä arkivaatteita nämä molemmat! Tulevat varmasti vilahtamaan blogissa vielä myöhemmin…

Photo by K-Citymarket, MyWear

Tykkään eniten alkusyksystä pukeutumisen ja muodin kannalta. Syksyisin päivällä on vielä lämmintä ja valoisaa, mutta aamun ja illan viileydessä voi kääriytyä jo neuleeseen ja pehmoisiin kaulaliinoihin, jotka voi sitten päivällä riisua ja hipsiä menemään vaikka t-paidassa.

Ja kyllähän rehellisesti sanottuna neuleet ovat kuuluneet ihan Suomen kesäiltoihinkin, joten kivoja neuleita tarvitsee täällä jokainen ympäri vuoden.

Testailin päälleni erilaisia neuleita, muutamaa mekkoa, neuletakkia, farkkuja ja keinonahkatakkia. Yhdistelemällä värejä ja kuoseja sai aikaan hyviä asukokonaisuuksia. Ja ne tuntuivat vielä mukavalta ja rennolta päällä. Voisin hyvin käyttää päivittäisessä arkipukeutumisessa lähes jokaista sovittamaani asua. Mallistoon kuului myös muutamia laukkuja ja kenkiä. Bongasinkin heti yhdet kivat nilkkurit itselleni syksyksi. Lisään siis ainakin ne ostoslistaani. Lisäksi jäin harkitsemaan pientä käsilaukkua, joka näkyykin kuvissa…

MyWear-mallistosta löytyy liuta kivoja perustoppeja ja farkkuja. Eivätkä hinnatkaan päätä huimaa. Oli kiva huomata, että myös trendit oli mallistossa huomioitu, koska esimerkiksi perustrikoiden lisäksi tuotteissa oli joustavasta, vähän paksummasta trikoosta valmistetut ”hiihtarihousut”. Tiedättekö ne ysärihousut, jonka kumilenkki kulkee jalkaterän alta? Lisäksi materiaaleissa oli ajankohtaista pitsiä ja paidoissa löytyi kivoja puolipoolokauluksia. Trendeinä ovat keikkuneet myös erilaiset collegepaidat ja hupparit, joita voi myös bongata MyWearin mallistosta. Points!

Itse tutkiskelin (luonnollisesti) naisten vaateosastoa, mutta mainittakoon kuitenkin, että MyWearilta löytyy garderoobi vaikka koko perheelle, miehille, naisille ja lapsille.

Olitpa sitten muotifriikki tai vaikkei muoti ja trendit kiinnostaisi pätkääkään, niin uskon, että MyWearilta löytyy jokaiselle jotakin. Tuotteet on helppo yhdistellä keskenään ja ne sopivat yksinkertaisuudessaan varmasti jo olemassa olevaan vaatekaappiisi, muiden perustuotteiden kanssa. Kannattaa siis käydä tsekkaamassa lähimmässä K-Citymarket tavaratalossa heidän vaateosastonsa. Ja vaikka sinusta tuntuisi, että "markettishoppailu" ei ole sinun juttusi, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ja menemään mukavuusalueesi ulkopuolelle. Saatat yllättyä iloisesti.

Onko sulle MyWear tuttu? Shoppailetko vaatteita marketista? Kerro ihmeessä mielipiteesi, olisi kiinnostavaa kuulla, mitä ajattelet ”market-muodista”?

*Kaikki kuvissa päälläni olevat tuotteet ovat K-Citymarketin MyWear -mallistosta.

Käy tykkäilemässä blogini FB-sivuista @annaoonblogi ja Instagramista @annataimi

Nähdään somessa,

Anna

Photos:

K-Citymarket

Aleksi Paju, edit by me