So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

blogi

kommentoinnista ja seuraamisesta

Moikka!

Minulta on kysytty blogin kommentoinnista ja vastaankin nyt omien tietojeni pohjalta.

Jos tahdot kommentoida blogiini nimimerkillä/rekisteröitymättä se onnistuu näin: postauksen lopussa on kommentoi-palkki. Paina sitä ja kirjoita kommenttisi. Sen jälkeen kirjoita nimesi (tai nimimerkki) ja KIRJOITA myös sähköpostiosoitteesi. Viimeisenä sivulla lukee melko pienellä, että ”kommentoin mieluummin vieraana”, joten laita ruksi tähän. Joudut siis jättämään sähköpostiosoitteesi (joko käytössä olevan tai jonkin muun), mutta sähköposti tulee näkymään ainoastaan minulle, eikä sitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Toivottavasti tämä helpotti hieman!

Jos käytät blogia ahkerasti, niin sinun kannattaa kirjautua Disqusiin, sen ohjeet taitavat olla englanniksi. Silloin voit kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä.

Kannattaa myös seurata minua/blogiani muissa somekanavissa! Olen ahkera päivittelemään Instagram-tiliäni, löydät minut nimimerkillä @annataimi. Lisäksi olen myös melko innokas snäppääjä. Löydät mut Snapchatista samalla nimimerkillä elikkäs annataimi, näin pääset seuraamaan päivittäisiä kuulumisiani! Lisäksi käy tykkäämässä blogin FB-sivusta Anna Oon, sinne päivitän myös uusimmat jutut. (Blogin sivupalkista löytyvät pikakuvakkeet ainakin Facebookiin, Instagramiin ja Pinterestiin).

Ensi viikko on blogin puolella varmaankin melko hiljainen, koska lähden huomenna Tallinnaan viikoksi tekemään erästä kouluprojektia (niiin jännää). Meillä on sen verran tiukan kuuloinen aikataulu Tallinnassa, että luulen etten ehdi juurikaan bloggailla.

Instaa ja snäppiä kannattaa siis seurata, koska siellä olen!

Tallinnan projektista sitten myöhemmin, meitä lähtee meidän koulusta mun lisäksi neljä huikeeta tyyppiä, meillä tulee tyttöjen kanssa varmasti kiva ja antoisa reissu. Ja tietty yhteistyökorkeakoulujen (Tallinna ja Bilbao) jengin kanssa. Yippeee

Seuraavaan kertaan, Anna