So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

opiskelijaelämää

kuulumiset

Olin jo sängyssä valmiina unten maille, mutta tulikin kirjoitusvimma!

Nyt voi sanoa, että voiton puolella ollaan. Yksi ruotsin raportti palauttamatta ja sitten on tämän vuoden koulu taputeltu. Uskomatonta, vuosi opintoja jo takana ja päivääkään en vaihtaisi, on tää vaan niin mun juttu. Tulee ihan ikävä mun superihanaa opiskeluryhmää.

En oo ehtinyt tähän bloggailuunkaan oikein panostaa, kun nuo viimeiset kouluviikot ovat olleet hektisiä. Puhumattakaan ystävistä, joita en ole ehtinyt nähdä tai urheilusta, joka on myös jäänyt minimiin (sen huomaa heti, koska hartiat ovat olleet ihan jumissa ja orastava migreeni on kolkutellut otsassa). Mutta nyt tähän kaikkeen tulee muutos!

Treenaamiseni on viime viikkoina supistunut temppuiluun kotona, venyttelyyn, satunnaisiin tanssitunteihin ja urheiluvaatteet päällä kauppaan kävelemiseen ja karkkien ostamiseen. Näin aina välillä!

Viime viikonloppu meni siivillä. Oli ihana miniloma hotellissa, paljon rästitehtäviä kouluun ja sunnuntai meni Koiramessuilla, joissa nuorempi koiramme niittikin mainetta näyttelyssä (itsehän en ymmärrä näyttelyistä tuon taivaallista, mutta olin iloinen rakkaan ystäväni puolesta, joka sai kasvattajapalkinnon ja hänen kasvattinsa, joihin pentummekin kuluu, voittivat). Koiramessujen takia en sitten ehtinyt enää Kaapelitehtaan joulumyyjäisiin, mutta aina ei ehdi joka paikkaan...

Syy miksi pomppasin sängystä kirjoittamaan tätä tekstiä on se, että inspiroidun tästä blogista. Haluan itsekin kirjoittaa omasta välivuodestani (tai niistä monista) ja siitä "mikä minusta tulee isona". Valinnoista ja päätöksistä. Se ei kuitenkaan ole tämä postaus, mutta lupaan, että sellainen on tulossa parin päivän sisällä. Käykää sillä aikaa fiilistelemässä Iinan ajatuksia hänen blogissaan. Minä jätän ajatukset vielä kypsymään!

Hyvää yötä, Anna