So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hyvinvointi

Let's Dealin kautta edullista vapaa-aikaa

Hei vaan kaikille siellä ruudun toisella puolella. Tämän viikkoinen Hyvinvointiosioni liittyy kivaan yhteistyöhön Let’s Deal -etusivuston kanssa.

Let’s Deal on pohjoismaiden suurin etusivusto, joka tarjoaa asiakkailleen edullisen ja monipuolisen valikoiman vapaa-aikaan, kauneuteen, tuotteisiin ja matkailuun. Mitä tämä sitten tarkoittaa? Voit ostaa nettietusivuston kautta edullisia palveluja yrityksiltä, sekä matkoja ja tuotteita.

Ja huomio erityisesti Turkulaiset ja Helsinkiläiset, Let’s Dealilla on todella monia kauneushoitoloita, parturi-kampaamoita ja harrastuksiin liittyviä yhteistyökumppaneita, joiden etuja kannattaa hyödyntää sivuston kautta omassa kaupungissasi. Ja vaikka et asuisikaan näissä kaupungeissa, niin tarjoukset ovat sen verran hyviä, että niitä kannattaa ostaa vaikka vähän kauempaakin. Eikö olisi ihanaa tehdä kesäretki Helsinkiin ja saman reissun aikana voisi käydä vaikkapa kauneushoitolassa käyttämässä jokin tarjousdiili?

Let’s Dealia kannattaa myös hyödyntää esimerkiksi elämyslahjojen hankinnoissa. Mikäpä ilahduttaisi tyttöystävää, äitiä, miesystävää tai kaveria enemmän kuin vaikkapa edullinen jalkahoito tai risteilylahjakortti? Lisäksi sivustolta löytyy upeita diilejä matkailuun, jos haluaa reissata Suomen rajojen ulkopuolelle.

Kuva Let's Dealin nettisivuilta

Let’s Deal oli minulle uusi tuttavuus, mutta yhteistyö osui täydelliseen saumaan, koska minulla on ollut tarkoitus taas tässä kesän korvilla käydä kosmetologilla puhdistuttamassa ihoni. Minulla ei ole täällä Helsingissä ”vakio”-kauneushoitolaa, vaan olen yleensä mennyt sinne missä on ollut hyvä tarjous (näin opiskelijana on pakko miettiä hintoja). Viime syksynä olen itseasiassa käynyt ihon timanttihionnassa Raahessa samalla reissulla, kun kävin perhettäni katsomassa. Koska let’s face it: pienemmillä paikkakunnilla esimerkiksi kauneuspalvelut ovat paljon edullisempia kuin vaikkapa Helsingin keskustassa.

Paitsi nyt! Let’s Dealin kautta löysin tämän tarjouksen ja olenkin nyt ihan täpinöissäni, että pääsen ensi maanantaina kuuden hoidon hemmotteluun Kauneushoitola Plussaan! Ja hintakaan ei tosiaan päätä huimaa. Laskeskelin, että sain 235 euron arvoisen hoitolapaketin vain 55 eurolla. Wau. Tästä pääset vanhempaan postaukseeni, jossa kerron ihonhoitovinkkini.

Let’s Dealin etusivusto on juuri sopiva minun kaltaiselleni, koska sen avulla voi säästää selvää rahaa, mutta silti saa arkeen vähän sitä extraa. Esimerkiksi kampaamopalvelut, uuden harrastuksen aloittaminen tai kosmetologijutut ovat sellaisia joita harkitsen hyvin tarkkaan ennen kuin lähden jotain uutta kokeilemaan, koska nämä palvelut ovat yleensä melko kalliita. En siis mielellään mene tuhlaamaan eurojani sellaiseen paikkaan mistä ei juurikaan ole kokemusta aikaisemmin. Etusivuston kautta saa monen kympin ja jopa satojen eurojen alennuksen yrityksen palveluista, joten sen kautta on helpompi lähteä kokeilemaan uusiakin paikkoja ja palveluita.

Sivustolle kannattaa rekisteröityä ja sitten ei muuta kuin selailemaan diilejä! Itselläni vierähti aikaa, kun selailin Helsingin alueen diilejä, siellä oli niin paljon kiinnostavia diilejä kuten joogatunnit, erilaisia kosmetologipalveluita, kauneuspalveluita, matkoja…

Ja tässäpä vinkkivitonen, jos uuden harrastuksen aloittaminen täällä Helsingissä kiinnostaa, niin Let’s Dealissa oli Rock The Pole -tankotanssikoulun intensiivistartti ja kaksi tanssituntia TODELLA edullisesti. Itsehän en voi muuta kuin liputtaa tankotanssin harrastamisen puolesta ja tuo tankotanssikoulu on myös tuttu minulle.

Itse koin Let’s Deal -sivuston selkeäksi ja helpoksi käyttää.

Sivun ylälaidasta voit selata oman kaupunkisi diilejä ja tarjoukset on mahdollisuus klikata auki kategorioittain.

Minulla on ensi maanantaina tosiaan tuo kasvohoitosetti tulossa ja tulen kyllä kertomaan siitäkin kokemuksesta ensi viikon postauksessa. Jospa löytäisin itselleni nyt vihdoin sen ”vakkari-kauneushoitolan” Helsingistä tämän diilin avulla.

Jos et ole vielä klikannut Let’s dealin linkkiä, niin menehän tästä osoitteeseen http://letsdeal.fi/ ja nappaa itseäsi kiinnostavat diilit kesäksi.

Siinäpäs oli tämän viikon hyvinvointiosio ja pieni mainospläjäys, mutta tätä on helppo mainostaa, koska itselläni tämä diili osui ja upposi juuri sopivalla hetkellä.

Seuraa Let’s Dealia myös Facebookissa @letsdealsuomi ja Instagramissa @letsdeal.fi

Onko sinulle Let’s Deal tuttu juttu?

Anna

*Kauneushoitolapaketti-diili saatu blogin kautta yhteistyönä