So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatukset

treffeillä

Ihanaa iltaa!

Helsinkiä on hellitty viikonloppuna lämpimillä säillä. Sydän sille.

Meillä on Aleksin kanssa tapana käydä treffeillä. Yritetään pitää treffi-ilta /-päivä lähes joka viikko. Meidän tapauksessa se ei tosiaankaan tarkoita, että joka viikko pitäisi mennä ykköset yllä neljän tähden fine dining -ravintolaan (mikä sekin on kivaa välillä), vaan se voi olla ihan, että mennään johonkin kahvilaan kahville ja leivokselle tai sitten vaikkapa taidenäyttelyyn tai leffaan. Ja näin kesällä se voi olla ihan sellainen juttu, että ostetaan take away -kahvit (tai otetaan kotoa kahvit messiin) ja mennään puistoon istumaan.

Nämä pienet jutut ovat kuitenkin sellaisia, että ne pitävät parisuhteen kunnossa, vielä seitsemän vuoden jälkeenkin ;). Faktahan on se, että kun sitä istuu kotona niissä iänikuisissa pieruverkkareissa, riitelee raha-asioista, roskien viemisestä tai muista ärsyttävistä arkipäivän asioista, niin silloin se kiihkeinkin parisuhde pikkuisen hiipuu… Siksi on hyvä lähteä välillä pois kotoa ja ihan sopimalla sopia, että nyt tehdään jotain jossain muualla, edes tunti tai kaksi!

Viime perjantaina päätettiin testata meille uusi kahvila Cargo Coffee + Vegetarian Food. Sieltä sai vaikka mitä vegaanisia juttuja ja sijaintikin oli tosi kiva (Ruoholahdenranta 8). Oltiin sen verran myöhään liikkeellä, että ei syöty siellä, mutta otettiin kyllä kahvit, lasit viiniä ja jaettiin ihana banoffeeleivos. Ai että!

Ihanaa loppuiltaa ja energiaa sun ensi viikkoon!

Anna