So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

matkailu

pieni irtiotto

Hei vaan!

Tässä tulee pikapostaus, koska tälläkin hetkellä mun pitäisi valmistautua tulevaan tenttiviikkoon, mutta jos ihan pienen postauksen kuitenkin tähän kirjoitan...

Pakollinen somehetki ;)

Eilen oli Annan nimipäivä. Sain ihanan yllätyksen Aleksilta; me lähdimme eilen työ- ja koulupäivän päätteeksi pikalomalle KIRKKONUMMELLE. Kotimaanmatkailua parhaimmillaan :). Menimme huikeaan Långvikin Congress & Wellness hotelliin yöpymään (Se oli meille molemmille eka kerta kyseisesssä hotlassa, suosittelen). Aleksi oli tehnyt pöytävarauksen illaksi hotellin ravintolaan ja tänään ennen aamupalaa kävimme infrapunasaunassa, höyrysaunassa ja pulikoimassa porealtaissa. Sitten notkuvien pöytien äärelle aamupalalla. Näin voisi jokaisen kouluviikon päättää!

Mutta eihän se tuntuisi spesiaalilta tai luksukselta, jos tätä voisi tehdä joka päivä tai edes joka viikko. Vai mitä?

Huomenna, tenttiin lukemisen lisäksi, käymme Messukeskuksessa Koiramessuilla (meidän nuorimmainen Leo aloittelee "missiuraansa" näyttelykehissä) ja sitten pistäydyn Kaapelitehtaalla Kaapelin Joulu -tapahtumassa, jossa on monia suomalaisia design- ja käsityöyrittäjiä myymässä tuotteitaan. Entinen työkamuni Mine on ainakin tänä viikonloppuna paikalla Kaapelitehtaalla (klikkaamalla nimeä pääset vanhempaan postaukseeni, jossa kerron Minen designista hieman enemmän).

Tässäpä vielä hieman eilisillan ja tämän aamun tunnelmaa kuvien muodossa ;).

Nyt takaisin opintojen pariin. Ihanaa loppuiltaa!

Pus, Anna