ajatukset

mitä syksyllä?

Heippa!

Täällä kirjoittelee onnellinen “lomalainen”. Mulla on aikalailla takki tyhjänä, kun perjantaina päättyi kesän harjoittelu-/työjakso, joka oli superantoisa, mutta niinkuin perjantaina viimeistään huomasin, aika väsyttävä.

Viimeisen parin kuukauden aikana mulla on ollut vähän tauolla kaikki. Olen urheillut laittoman vähän, en ole nähnyt kavereita niin paljon kuin olisin toivonut, en ole miettinyt koulujuttuja hetkeen, enkä ole luonut juuri ajatustakaan Espanjaan muuttamiselle (joka tapahtuu vajaan kuuden kuukauden päästä jaiks). Mutta nyt tähän kaikkeen tulee muutos!

Haluan hoitaa kaikki nuo asiat ja vähän enemmänkin. Mulla on blogin puolellakin alkanut pikkuhiljaa tapahtua yhteistyökuvioiden merkeissä ja olen ollut muihin bloggaajiin ja valokuvaajiin yhteydessä, joten jospa nyt syksyllä ehtisin esimerkiksi järjestää joitakin kuvausjuttuja.

Tällä hetkellä kirjottelen tätä postausta lapsuuteni kodissa pohjanmaalla. Halusin tulla tänne muutamaksi päiväksi sukuloimaan työrupeaman päätteeksi. Loppuviikosta palaan takaisin Helsinkiin ja alan järjestelemään juttuja.

Huomasin, että kuukauden treenipostauskin on vielä tekemättä. Mutta sopii ihan hyvin tähän tilanteeseen, kun omat treenini ovat viimeviikkoina olleet satunnaista höntsäilylenkkeilyä, pikkuisen akrobatiaa ja lihaskuntoa kotona… Välillä tämmöinenkin aika siis tulee, eikä siinä mitään. En kuitenkaan malta odottaa, että pääsen taas perusrutiineihin kiinni ja tanko- ja akrobatiatunneille.

Luitko edellisen postaukseni, jossa esittelin K-Citymarketin MyWear -vaatemallistoa (linkki postaukseen)? Juttua oli hauska tehdä ja kiitos vielä cittarin toimijoille kivasta yhteistyöstä!

Ainiin, olen nyt jo pitkään haaveillut videopostauksen tekemistä. Mitä mieltä olette siitä? Kiinnostaisiko kuunnella ja katsoa mun höpötyksiä?

Nähdään somen puolella!

Anna

IG: @annataimi FB: @annaoonblogi