pääsiäinen

ulkoilua ja teeveetä

Ihanaa Pääsiäistä!

Toivottavasti SULLA on ollut rentoa. Mulla ainakin on ollut ja jatkuu edelleen! Säät ovat suosineet, joten on ollut ihanaa ulkoilla ja iltasin sitten rauhoittua kotisohvan ääreen!

Kummityttökin kävi äitinsä kanssa Helsingissä moikkaamassa meitä. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa ja me lähdettiinkin sitten koko porukalla (minä, Aleksi ja koirat) moikkaamaan heitä Viikkiin. Visiitti oli aika lyhyt, mutta oli kivaa käppäillä Viikin-Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueella ja nähdä kuinka kummityttö ja erityisesti nuorempi koiramme Leo nautti. Tämmöisiä lenkkejä lisää! Tuo Viikin alue on itseasiassa tosi lähellä meitä ja nyt kun kesä tulee, niin aijon kyllä lenkkeillä siellä enemmänkin.

Hyvä että Aleksi oli mukana ja huolehti koiravanhus-matriarkastamme Lolasta (täyttää tänä vuonna 14), koska mummokoiramme ei ole mikään suuri metsäretkien fani ja ilma oli hänelle vielä liian viileä. Lola sai katsella maisemia sitten Aleksin takin sisältä. Lohduttelin Lolaa, että ensi vuonna tähän aikaan ollaan sitten Espanjassa, jossa ilmasto on sopivampi kiinanharjakoiralle ja erityisesti juuri kanarianmummo-/auringonpalvoja-Lolalle.

Ja tein eilen illalla sellaisen havainnon, kun avasin telkkarin joskus kasin maissa, että lauantaisin telkusta tulee aika mielenkiintoisia ohjelmia! En oo varmaan ollut viikonloppuisin nyt hetkeen telkun äärellä, koska surffailin ihan ihmeissäni kanavalta toiselle: Bumtsibum, Haluatko miljönääriksi?, Toisenlaiset äidit, Kummalliset kammot, Kardashianit (ups)... Ja ysiltä alkoi Supertähdet ja TV5:lta tuli Boyhood (yksi lempparileffani, josta kerroinkin edellisessä postauksessa). En sitten osannut päättää vaan surffailin kanavia ja katsoin kaikkia vähän, enkä oikeastaan siis mitään.

Kunnes muistin, että SKAMin neljännen totantokauden eka jakso oli tullut Yle Areenan. Senhän mä sitten katsoin ja voin sanoa, että taattua laatua taas! Tässä postauksessa mainitsen ihastuksestani tähän SKAM-sarjaan. Jos et ole vielä koukuttunut sarjasta, niin klikkaapas itsesi Ylen Areenaan ja laita hakusanaksi Skam. Suosittelen tätä tv-sarjaa kaikille teinien vanhemmille, kaikille jotka ovat joskus olleet teini-ikäisiä ja ihan teini-ikäisillekin. Tätä katsoessa haluat puhua norjaa, ostaa viinipullon ja kikatella kavereiden kanssa. Tai sitten et. Mutta mene katsomaan! Sitten tiedät myös miksi Gina Tricotin printti-t-paidoissa lukee lauseita norjan kielellä ja esimerkiksi teksti "Team Noora". Ja oikeasti, sarja käsittelee teemoja, joita meistä jokaisen olisi hyvä miettiä välillä. JA se saa tällaisen kolmekymppisen muistelemaan omaa teiniaikaa sekä kauhulla että kaiholla... Ja soundtrack on ihan huikea! *syvä huokaus

Pusuin,

Anna