So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

bloggaaminen

vanha blogi

Hei ja hyvää Loppiaista! Joulu on kohta virallisesti ohi ja arkinen aherrus alkaa taas.

Olen saanut muutaman kyssärin siitä, että onko minulla ollut aiemmin blogi. Ja onhan minulla ollut. Suljin aikaisemman Oh Honey -sivustoni viime vuonna, koska tunsin, että blogini ei enää vienyt minua mihinkään ja jotenkin se alkoi tuntua "liian henkilökohtaiselta".

Kävin eilen ja tänään lukemassa postaukseni parin vuoden takaa ja tuli todella haikea, iloinen, surullinen ja helpottunut fiilis. Sama, mutta eri tyttö siellä kirjoitteli.

Oli huikeaa lukea Australian reissusta, mutta myös haikeaa. Ja pieniä pistoksia tuli sydämeen kaiken kokemani jälkeen (parisuhde ja ystävyyssuhteet). Päätiin kuitenkin avata sivustoni uudestaan ja pääset siihen TÄSTÄ. Menneitä ei pidä katua, niistä voi ottaa oppia ja tuo blogi on osa menneisyyttäni.

Tässäpä siis Loppiaisen ratoksi sinulle luettavaa, jos kiinnostaa Annan edesottamukset tuolta vuosilta 2014-2016. Kuvat siellä ovat mitä ovat, kaikki otettu lähinnä "menneen talven lumialla" ja osa teksteistä on melkoista angstia ja pohdintaa. Harmittaa, että Australiasta en ole kirjoittanut enempää, mutta kuvia ja muistoja minulla on onneksi sieltä omassa mielessäni (ja tietokoneella) enemmän...

Ihanaa päivää hanit, Anna