So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

muoti

viikon tyyli: play it simple

Heissuli vei!

Helsinkiä on hellitty tänään ihanalla auringonpaisteella. Käytiin Aleksin kanssa puistossa kahvilla ja otettiin tämän viikon asukuvia. Tuon retkeilyn jälkeen lähdinkin shortsit jalassa lenkkeilyttämään koiria, koska pitkillä housuilla tuli kuuma! Wow!

Tämän viikon tyyli-osio liittyy siis tähän puisto-asuuni. Tämä rento arkilook on just oikeastaan sitä mitä harrastan eniten. Rennot perus t-paidat ja topit, kiva takki ja farkut.

Nämä farkut ovat uudet suosikkini, ne ovat boyfriend-/mama-tyyliä, niissä on mielestäni sellasta ysäri-matti-nykänen-vibaa ;). En ole vuosiin ostanut henkkamaukalta farkkuja, mutta nämä olivat löytö. Harmaita (ja mustia ja valkoisia) t-paitoja multa löytyy vähän liikaakin, mutta rennot sekä istuvat teepparit ovat aikalailla vaatekaappini kulmakiviä. Niihin voi yhdistää mitä vain. Yleensä suosin v-kaula-aukkoa, mutta löytyy multa näitä Oon muotoisiakin. Olen aina ollut tennari-ihminen ja nyt myös lenkkarit ovat tulleet minulle arkikäyttöön. Ennen kuin tämä lenkkarivillitys tuli, niin minulle lenkkarit olivat vain ja ainoastaan juoksu- ja treenikengät. Mutta nyt on kiva, kun itsekin voi jo yhdistää lenkkarit vaikkapa farkkuihin. Toimii!

Mitkä vaatteet tai asusteet ovat sinun vaatekaappisi kulmakivet?

Kivaa viikonloppua,

Anna

Seuraa mun Instagramia: @annataimi

T-paita: Pieces

Takki: Cubus

Farkut: H&M

Kengät: Nike

Termosmuki: Clas Ohlson

Aurinkolasit: Glitter

Sormus: Kirppikseltä

Vyö: Vanha kuin taivas, ei haisuakaan mistä aikoinaan hankittu

Photos: Aleksi paju