So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

goexpo

kuulumiset viikonlopulta (Go Expo)

Tämän postauksen tekeminen venyi ihan liian pitkään, mutta mulla on ollut koulujuttujen kanssa TODELLA hektistä koko alkuviikko.

Tämän vuotinen Go Expo -tapahtuma Helsingissä oli mulle ensimmäinen tapahtuma median edustajana (kiitos So-Up ja blogini). Sain tosiaan pressikortin messuille kolmeksi päiväksi ja harmittaa, että perjantaina olin niin kiireinen, enkä siksi päässyt kumpaankaan pressitilaisuuteen messuille.

Kävin kuitenkin lauantaina messuilla Aleksin ja hänen kamunsa kanssa. Ja sunnuntaina piipahdin vielä yksin katsastamassa messutarjonnan.

Viime vuoteen verrattuna messut jäivät minulle ehkä hieman etäisemmiksi. Ehkä yritin liikaa keskittyä KAIKKEEN niin sitten en ehtinyt perehtyä kovinkaan moneen asiaan.

Enimmäkseen pyörin Kamera&Kuva puolella, jossa olikin todella mielenkiintoisia luentoja ja ihania valokuvanäyttelyitä. Mieleeni jäi erityisesti valokuvaajien Iiro Raution ja Atte Tannerin luento elokuvallisesta valokuvauksesta ja valaisusta. He pitivät myös pienen demovalokuvauksen ja näyttivät valaisun vaikutusta kuviin. Mulla heräsi tosi iso mielenkiinto valokuvausta kohtaan, haluaisin ehdottomasti oppia lisää. Ja haaveilen, että pitäisikö se vihdoin ostaa Photoshopin/Lightroomin oikeudet itselleni. Mulla on joskus ollut Photoshop mun vanhalla koneella, silloin kun opiskelin ammattiopistossa viestintää, mutta eipä ole enää. Täytyy miettiä mikä olisi itselleni se paras vaihtoehto tällä hetkellä…

Mieleen jäi myös valokuvaaja Tiina Puputin valokuvanäyttely ”Hetken kuvia”. Upeita otoksia. Muutenkin minua kiinnostaa erityisesti tuollainen ”ex tempore” -kuvaus, vaikka usein ne täydelliset hetket voivat olla myös osaksi lavastettuja.

Go Expon puolella olin erityisesti kiinnostunut tanssillisista jutuista. Oli ihana nähdä Jukka Haapalan ja Sirpa Suutari-Jääskön Jive-tanssidemo, johon he ottivat yleisöstä innokkaita tanssijoita mukaan. Mulle tuli iso palo tanssia lattareita taas! Mutta niitä en nyt ainakaan tällä hetkellä saa ahdettua mihinkään harrastusaikatauluun… Ehkä sitten taas joskus.

Tsekkasin myös liikunnallisen demotunnin, World Jumping -trampoliinitunnin. Sitä en ole koskaan kokeillut ja sen mitä olen aikuisiällä trampoliinilla hyppinyt, niin se on raskasta! Hyvä liikuntamuoto ja hauska. Ainakin näytti siltä.

Tänä vuonna en ainakaan vielä ilmoittautunut Extreme Runiin, joka olisi ollut mahdollista tosiaan Go Expoilla. Olen kertonut Extreme Runista tässä postauksessa aiemminkin. En ole nyt talvisaikaan juuri päässyt juoksemaan, koska en ole niin innokas lenkkeilijä, että hommaisin piikit lenkkareihin talvella ja en uskalla tuolla jäisillä teillä tai loskassa juoksennella. Nyt kun kevät jo kolkuttelee, niin hölkkääminen ja juoksukin maistuu taas. Juoksemisesta vielä sen verran, että mietin kyllä toukokuun lopussa järjestettävää Naisten Kymppiä, sellaista en ole koskaan juossut. Mutta katsotaan!

Tällä kertaa en juurikaan käynyt Horse Fairin puolella Messukeskuksessa, koska aikataulut eivät vain sopineet kaikkeen. Sieltä puolelta tosin ostin markkinalakuja, niitähän pitää aina messuilla ja festareilla ostaa, vai mitä?

Mitä te teitte viikonloppuna? Ja millainen viikko on ollut tähän mennessä? Säiden suhteen viikonloppuna mulla oli taas kevätfiilis, mutta nyt on tullut taivaalta vaikka mitä räntää/lunta/vettä. Mutta onneksi mieli on edelleen aurinkoinen, niin se ei haittaa!

Anna