So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Hiihtoloman 6 parasta

Hejsan!

Näin loman loppumetreillä, (kouluhommia pakoillessa) on tullut mietittyä, mikä teki mun lomasta niin energisoivan. Olo on positiivinen ja kevyt, enkä oikein stressaa mistään. Ajatus kulkee kirkkaasti, eikä unen tarvekaan ole niin suurta. Kun ihmisen perustarpeet pääpiirteittäin, kuten sosiaalisuus, ravitsemus ja lepo, sekä itsensä toteutteuttaminen, ovat balanssissa, on olokin hyvin tasapainoinen. Tästä on hyvä lähtee ponnistaa ens viikkoa kohti. Tässä siis 6 parasta juttua perjantain kunniaksi!

Roosa on venäjäntoyterrieri

1. Pääsin moikkaamaan mun koiraa Roosaa, jonka jouduin jättää äidille muuton yhteydessä.

2. Tyttöjen kanssa tehty reissu Joensuun yöelämään vastasi kyllä vuoden salitreeniä, jäi kyllä semmonen lihasjumi ja hapotus päälle useaksi päiväksi. Tanssiminen on todetusti tehokas liikuntamuoto! Vaikka puitteet ei olleet maailman parhaat, oikeassa seurassa on hauskaa missä vaan!

Enkä kaatunut kun vain kerran! Hyvä minä!

3. Kävin myös testaamassa kuntoani hiihtoladulla. Kyllä huomasi, ettei ole tullut hiihdettyä useampaan vuoteen. Pohjalta on hyvä nousta! Pikku treenin palkkarina toimi Lykynlammen nostalgiset munkit ja lämmin mehu. 

4. Yksi asia on kyllä vähän ristiriitainen. Nyt kun olisi saanut nukkua pitkään, olen herännyt joka aamu ennen klo 8.00 aamulla?! Kai tää kertoo siitä, et oon saanut viimeinkin unirytmin kohdilleen. Lukujärjestyksen vaihtuminen klo 12.15 ''aamuista'' klo 8.00 luentoihin ei ollut helppo.

5. Oon saanut hyvää ruokaa synnyinseudulla ja kehitellyt kivoja, helppoja reseptejä, joita voisin tännekin jakaa.

6. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä juttuna, kun olin Pauli Järviluodon studiolla kuvauksissa. Oli ihan superhauskaa, tosi ammattitaitoinen ja huipputyyppi! Vahva suositus! Paulin otoksia pääsee ihastelemaan instagramissa @paulijarviluotophotography sekä nettisivuilla http://www.paulijarviluoto.com. Kerron kuvauksista myöhemmin lisää, olkaa kuulolla!

+1. Parasta lomassa on ehkä se, kun pääsee reissun jälkeen omaan kotiin ja sänkyyn. En tiedä mikä siinä on, mut just silloin nukuttaa parhaiten!

Mahtavaa perjantaita,

Ella

HOX! Olen tekemässä Q&A- tyyppistä postausta, jossa voitte kysyä minulta oikeastaan mitä vaan! Kysymyksiä voi laittaa mulle anonyymisti ASK.FM palvelussa, mutta vastaan sitten postauksen muodossa. Eikun vaan kyselemään ja ihmettelemään!

ASK.FM @epsatin (https://ask.fm/epsatin)